2777
2789
عنوان

بزرگ بودن سر جنین نسبت به سن بارداری

13430 بازدید | 31 پست

سلام خانوم ها رفتم سونو سن بارداری33 هفته و سه روز بود اما تو سونو اندازه bpd  که میشه اندازه استخوان آهیانه زده 37 هفته چهار روز دور سرحنین زده 35 هفته و شش روز و دور ران 33هفته و پنج روز و دور شکم 33 هفته و دو روز ‌.این مقدار دور سر خیلی بزرگ نیست دکتر سونو خودش پرناتولوژیست بود وقتی سونو کرد تموم شد ازش پرسیدم گفت همه چی خوبه ولی وقتی این برگه رو دیدم دارم دیوونه میشم خواب و خوراک ندارم توروخدا کسی بوده این مشکل داشته باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم مشکل نیس.پسرخاله منم اینجوری بود اتفاقا دورسر سرش بزرگتر بود نسبت ب سنش الان دنیا اومده صحیخو سالم ماشالله

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت

ب دکترت پیام بده 

برا بچه ابجی منم اینجوری بود فکر کنم دقیق یادم نیس 

ولی مثل اینکه اونم میگفت سر بچش بزرگه کلی گریه ام میکرد

ولی طبیعی بود همه چی ام اوکی بود

الانم ک هیولاست بچش 🤭

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

بزرگی سر ارثیه . شما سرتون بزرگ نیست ؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.
عزيزم دكتر گفته خوبه ديگه بعد از نيني سايت توفع داري؟ الكي استرس به خودت وارد نكن

آخه هیچ حرفی نزد دکتر خودم ندیده دکتری که سونو کرد پرناتولوژیست بود همون موقع سونو پرسیدم همه چی خوبه گفت آره بعدش اندازه ها رو دستیارش وارد کرد همین نگرانم کرده اندازه ها رو ندیده شاید چون بعدش برگه سونو ندید

جدی میگی چند هفته بزرگتر بود ؟ من تو۳۳هفته ۳ روز رفتم سونو گفت ۳۷هفته۴روز

نمیدونم دقیق یادم نیس 

چون مال ۶ سال پیشه 

نگران نباش شما ک میگی دکتر سونوت گفته همه چی خوبه

پس خوبه 

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
 جدی میگی .چقدر بزرگتر بود ؟

یادم نیس ولی اونقدری بود که دکترا میگفتن انگار مشکل داره.ولی اصلا چیزی نبود.ممکنه استخونبندیش بزرگ باشه

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
یادم نیس ولی اونقدری بود که دکترا میگفتن انگار مشکل داره.ولی اصلا چیزی نبود.ممکنه استخونبندیش بزرگ ب ...

خدا خیرت بده.توروخدا ازش پرسیدی بهم بگو شب روز ندارم حالم خیلی بده .ممنونم