2777
2789
عنوان

مربوط به تاپیک قبلی

656 بازدید | 38 پست

ببینین سوالی که تو تاپیک قبلیم پرسیدم رو خیلیا بد برداشت کردن شایدم من منظورمو بد رسوندم 

من دوست داشتم بدونم نظرتون چیه چون خودم پوشیه میزنم و دوست داشتم بدونم نظر دیگران و تصورشون راجب امثال ما چیه

چون خیلیا تصور های مختلف و اشتباهی راجب ما دارن از جمله بی پولن افسرده ان یا مثلا از دنیا عقب موندن و اینا

قصد من از تاپیک قبلی فقط و فقط این بود که بدونم واقعا تصورات چیه و توضیح بدم به شخصی که بد برداشت کرده 

پوشش هرکی بخودش مربوطه

هرچی دوست داری استفاده کن

شاید ازنظر امثال من جالب نباشه اما طرفدارای خودشو داره

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه مهمه که بقیه راجع  بهت چی فکر میکنن؟؟

اگه اعتقادته باید پاش وایستی و ب فکر حرف مردم نباشی

اگرم که سبک پوشش و استایلته بازم نباید برات مهم باشه 

بیخیال 

عشق ، دام طبیعت است برای تولید مثل...                               .                                                                                                                 https://harfeto.timefriend.net/16216845902636              بنویس برام♾           

بهشون توجه نکن اینا فکر میکنن بی حجابا روشن فکر ترن😂😂😂😂

یا یه مشت افراطی رو دیدن میگن همشون عقب افتادن

شما اگه واسه اعتقادات خودت میزنی بدون خیلی آدم عاقل و متکی به نفست هستی و تو این راه ممکنه همه چی بشنوی

من چادری که خواستم بشم همه یه جوری نگاهم کردن و یه حرفی زدن که هیچ کقت یادم نمیره ولی به درک فدا سر خودم و خدام

تصور من اینه که یه آدم افراطی است یا یه آدمی که وسواس دارع . وسواس مذهبی و وسواس هم بیماری روحی روانی محسوب میشه .

البته غیر از اونایی که این پوشش جزو فرهنگشون هست مثل بندرعباس اونجا دیگه بحث مذهب نیست فقط فرهنگه

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)

خواهر من زمانی میزد الان  هفت قلم ارایش میکنه😕از اول از پوشیه بهمون نقاب خوشم نمیومد .من حجاب کامل دوست دارم ولی انقدر محدود شدنه نه .چون کسی که پوشیه بزنه زندگیش رفتارش کارش حرف زدنش باید مثل پوشیه زدن پنهون کردن باسه هرجا دوست داره نمیتونه بره ونمیتونه بکنه

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

پوشش هركي به خودش ربط داره، اما نظرم من راجب اين مورد افراد اينه كه بمب به خودشون بستن و ميخوان آسيب برسونن به مردم، من خيلي ميترسم از كسايي كه صورتشون رو ميپوشونن

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
بهشون توجه نکن اینا فکر میکنن بی حجابا روشن فکر ترن😂😂😂😂 یا یه مشت افراطی رو دیدن میگن همشون عقب ...

نه که بخوام نزنم به خاطرش یا دچار تردید شده باشم 

ولی من یه ویژگی که دارم اینه دوس دارم بدونم مردم چی فک میکنن راجبم و در اخر هیچ تغییری در من ایجاد نمیشع

میدونم یه نوع کرمه ولی چی کنم دیگه  

پوشش هركي به خودش ربط داره، اما نظرم من راجب اين مورد افراد اينه كه بمب به خودشون بستن و ميخوان آسيب ...

چه تصوراتی راجب ما داریییی

تازه ما ی جا رفته بودیم فک کرده بودن بابام سیاسیه یارو اومده بود جلومون وایساده بود داشت به دولت فحش میداد

بعد به بابام میگف زدین ما رو بدبخت کردین  

ی جا دیگه فک میکردن عربیم هی با دست باهامون حرف میزدن  

جا داره اينجا اضافه كنم به عنوان مانتويي و بدحجاب هميشه تو تاپيك هاي چادري و مذهبي به اين اشخاص احترام گذاشتم و گفتم پوشش هركسي به خودش ربط داره، اونوقت يكسريا با كمال وقاحت و پرويي ميان ميگن اينجا ايرانه و اسلامي اگه ميخوايد اينجور بگرديد بريد از ايران، در جواب اين دوستان ميگم بشينيد تا بريم

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
چه تصوراتی راجب ما داریییی تازه ما ی جا رفته بودیم فک کرده بودن بابام سیاسیه یارو اومده بود جلومون ...

من نمیدونم چرا یه باحجاب میبینن  میگن شمامملکت رو خراب کردین و.... آخه چه ربطی داره همه داریم تواین مملکت زندگی میکنیم  همه هم ناراضی هستیم ازوضعیت کنونی