2777
2789

نترسید بچه ها لینکش رو ببینید نوشته سایت آپلود عکس

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

حالا هر چی ولی خیلیا رو ترسوند با این مدل حرف زدنش 

اینو درست می‌گین

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط یه عکس آپلود کردم تو سایت آپلود 

قصدم ترسوندن کسی نبود

فکرکردم جالبه تو عکسای باسوژه مشخص 

یه شخصیت فرعی رو بزارم

İlove pain..برای بار دوم فکر کن
ترسوندیم😐

نه جدی مواظب باش خیلی زیاد شده جدیدا مثلا لینک میدن میگن اینترنت رایگان یا مثلا خبر امتحانات هرچیزی که ترغیب بشی لینک رو کلیک کنی یا مثلا عکس میفرستن تو تلگرام وقتی بازش کنی هک میشی.خیلی خطرناک شده برای اینکه حساب بانکیات و اینارو خالی کنن

نه فک نکنم هک کرده باشه 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
واای مگه هک کردن به این راحتیاست بعضیاتون چقد همه چیز رو جنایی میکنید منم با دیدن عکس ترسیدم ...

جریان هک چیه؟؟

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

اسی عکست آخه معمولی نبود

بعدم اومدی توضیحی واسه عکس ندادی هیچی

هک نیست یه عکس اپلود شدس نگران نباشین

شما گربه داری

پناه برخدا..فقط یه عکس آپلود کردم تاپیکای قبلی رو ببینید متوجه میشید یه کاربر معمولیم

بله یادم اومد. 😊

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم