2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من از پدرش بدش بیاد؟!!

192 بازدید | 11 پست

هیچوقت پشتوانه نبوده واسم  حتی بعد از فوت مادرم و شرایط سختی که الان دارم و میخوام جدا بشم از شوهرم 

اصلا واسش مهم نیست

دیگه واقعا کم اوردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منم میتونستم از پدرم بدم بیاد و یه تصمیم عاقلانه بگیرم احساسات کشته منو خداااایا خودت به فریاد منو خانوادم برس😭😭😭

دختر نازم بر اثر مریضی فوت شد😭و من شدم یه مادر داغ دار💔 واسم نی نی بعدیم سالم باشه خاهش میکنم فقط یه دونه صلوات واسم بفرستین همین 😭💔🙏

ببین یه جایی میرسه آدم میبینه هیچکسی نیست دستشو بگیره ،،همونجا باید خودت دست خودتو بگیری بلند شی ،بگی من برا خودم کافیم ،من قوی ام ،من میتونم ،اونوقت دیگه دنیا هم نمیتونه شکستت بده ،،،یه جمله هست میگه در آیینه نگاه کن وببین نجات دهنده ات را ،،من عاشق این جمله م ،،من دارم فراموش میکنم پدری دارم ،،،چه دردها که نکشیدم ...

امیدوارم موفق باشی 💐 درکت میکنم .