2777
2789
عنوان

کیا فرزند ۶ ماهه دارن؟

218 بازدید | 15 پست

دختر من ۶ ماه نیمش هست 

خیییییلی میترسه 

به کوچکترین صدایی واکنش نشون میده 

به دکترش گفتم میگه طبیعیه 

اما میترسم 

ندیدم بچه های اطرافیان اینطور باشن 

حتی یکم با صدای بلند ناز و نوازشش کنی میترسه 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از صدای نوشابه میترسیدم!😐😂

کاربر آقا هستم تعصبی رو آبعلی تیکر بارداریمه🙂 اسم بچه هام کبرای گلاب الدینه ی اصل ممدعلی جاستین زاده اصل☺😚💕💖💗💓💙💚❤💞💝🖤💜🧡💛 متعهد به آقاییم چشم مادر شوار و خواهر شوار و جاریام کور (هلیا شرکنم فرزند خوندمه)

خونه رو زیاد ساکت نگه میداشتی این چند ماه؟

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
مال من هم. از دوران رحمی هم بصدا حساس بود

دختر من خیلی ارومه به قول شما از تو رحمم بود همینقدر اروم بود 

میترسم گاهی 

دختر من 9 ماهشه. از اول با کوچکترین صدایی میترسه

جوری که وحشت میکنه میپره بالا 

من هم به دکتر گفتم میگه طبیعیه 😢

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

خونه رو زیاد ساکت نگه میداشتی این چند ماه؟

نه اصلا 

اتفاقا چون خودم از سکوت بدم میاد اکثرا صدای تلویزیون تو خونه هست 

اما همش خونه ایم با کسی رفت و امد نداریم 

دختر من 9 ماهشه. از اول با کوچکترین صدایی میترسه جوری که وحشت میکنه میپره بالا  من هم به دکتر ...

اررره دختر منم اوایل که مدام تو خواب یا گاهی تو بیداری یهو دستاشو باز میگرد و میترسید 

الان کمتر شده اما هنوزم گاهی اونطوری میشه