2777
2789

خانوما دیروز متوجه شدم هم من هم پسر یکسالو ۴ ماهم به شپش مبتلا شدیم غم عالم رو دلمه موهای پسرمو کچل میکنیم 

شوهرم بهم میگه توام برو ارایشگاه موهاتو پسرونه بزن چکار کنم‌ راهنماییم کنید توروخدا دعاتون میکنم 

میشه بدون کوتاه کردن رشک و شپشا رو ازبین ببرم یا باید کوتاه کنم‌؟ 

خدایا گاهی نگاهی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شامپو مخصوص از داروخونه بگیر.

و با کلپوره و بومادران جوشونده سرت رو بشور

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

برو داروخونھ شامپو بگیر

من اگر کافر بی دین وخرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تواگر مستعد نوحه و آهی چه به من !من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تواگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا،من اگر وقت نماز غرق خوابم به توچه تواگر لایق الطاف خدایی خوش باش من اگر مستحق خشم وعتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتارشما من به جد طالب کهنه سرابم به توجه🖤

عزیزم موهاتو کوتاه نکن صبر میکنی مامانم بیاد خونه ازش بپرسم؟؟اون میدونه حتما ازبین میره 

برا موهای پسرتم امتحان کن اگ نشد بعد براش کوتاه کن

اگه کسی کار اینترنتی سراغ داره بم بگه🥺♥️