2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهییییی خواهرم اینجوری بود، مامانم هر وقت اش درست میکرد براش تو ظرف یه بار مصرف میریختم تزئین میکر ...

خوش به حال. خواهرت چه آبجی مهربونی داره...خدا حفظتون کنه برا هم

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔

با این تاپیکت همه حامله ها و غیر حامله ها رو هم به هوس انداختی 

کاش تنهایی با غمت کنار میومدی 😂😆

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
فدات خوشگل مهربونی از خودته😘

عزیزم خداصدای خانمای باردار روزودترازماهامیشنوه میشه برامضام دعاکنی❤

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
اصلا کلا ی جوریم هستم هوس ک میکنم تا نخورم دلم درد میگیره 😂😂😂

وای عین من دیروز بندری هوس کردم گفتم باید واسم بخرین اخرم موفق شدم توی تلویزیون هر چی می بینم زود می خوام یه چند دقیقه پیش تو گوشی لازانیا دیدم فردا مامانم درست می کنه .😉😘

ارمی و کیدرامرم.،اگه دنبال فیلم کره ایید تو هر تاپیکی باشه بهتون کلی معرفی میکنم 🙂💜 کره لاور:)
عزیزم خداصدای خانمای باردار روزودترازماهامیشنوه میشه برامضام دعاکنی❤

صلوات فرستادم💗

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
از این اش آماده های الیت بگیر درست کن ولی نمی دونم تو بارداری خوب هست یا نه؟

ن بابا از اونا دوست ندارم اش اماده خوبع ،خودم کلا جمعه ها اش درست میکنم ولی الان فرق میکنه قشنگ بوش داره میاد افتضاح دلم میخاد ،شوهرمم سرکاره 

صلوات فرستادم💗

منم برای امضای شمافرستادم گلم ممنون❤

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

منم هوس کرده بودم بدجوری ولی رفتیم از بیرون خریدیم🤤برو از بیرون بخر بخور عزیزم 

فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩‍👧
چشم عزیزم اگه قابل باشم الهی هرچی که تو دلته با مصلحت خدا یکی بشه❤️🌷

چشمت بی بلا خانمی الهی آمین ممنونم⚘⚘