2777
2789

سلام دوستان یه ماسک و شامپوی موی خوب معرفی کنین هرکی تجربه موهای موخوره دار رو داره کمکم کنه دارم کچل میشم

این نیز بگذرد🧿👒

سلام عزیزم من شهبازی هستم مشاور پوست ومو با ۷ سال سابقه 

من خودمم مشکل شمارو دارم موهام خشکه وبه علت رنگ ودکلره همیشه وزه وموخوره هم داشت اما الان ۹ ماهه مادام از شامپوهای گیاهی وماسک موی گیاهی استفاده دارم موهام خیلی خوب شده نمیگم ابریشمی شده ولی حالت لخت رو گرفته دیگه وز نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم موهام بلنده و موخوره میگیرم اینکارو میکنم تو حموم قبل بیرون اومدن نسبت به موهات دوتا قاشق سرکه سفید تو یه کاسه اب مخلوط کن بریز رو موهات.بعدم اب کشی نکن.هفته ای دوبار ماسک تخم مرغ بزن.موهاتو نشسته بشور.و اصلا با اب داغ و گرم نشور.اب ولرم رو به سرد باشه.اگه خیلیه برو دکتر.انشالله که مشکلت زود حل میشه

عزیزم منم موهام بلنده و موخوره میگیرم اینکارو میکنم تو حموم قبل بیرون اومدن نسبت به موهات دوتا قاشق ...

سرکه که با اب قاطی کردم آب کشی نکنم بوش تو ذوق نمیزنه ؟

این نیز بگذرد🧿👒
سلام عزیزم من شهبازی هستم مشاور پوست ومو با ۷ سال سابقه  من خودمم مشکل شمارو دارم موهام خشکه و ...

من موهامو الان مدتهاست رنگ نکردم اما  قسمت های سالم موهامم موخوره میگیره ،،یه جورایی خیلی خشکه 

این نیز بگذرد🧿👒
من موهامو الان مدتهاست رنگ نکردم اما  قسمت های سالم موهامم موخوره میگیره ،،یه جورایی خیلی خشکه& ...

بله خیلی خوبه که رنگ نزاشتید ومیتونم بگم اگه شامپو وتونیک رو استفاده کنی وماسک مورو بعد حمام بزنی موهات احیا میشه