2821
2789
عنوان

چرا تاپیکم حذف شد؟!!

158 بازدید | 35 پست

اگه حرف بدی زدم که البته یادم نمیاد زده باشم ببخشید از همه چون نمیخوام حق الناس گردنم باشه

البته فکر میکنم بهتر باشه اول تذکر بدید و طرب پیامش رو پاک کنه نه این که خودتون کلا پاکش کنید بالاخره برای نوشتن تاپیکم وقت گذاشته بودم...متاسفم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نوشته بودم از خانما مخصوصا خانمای مذهبی کمک میخوام

چه کمکی میخواین؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
درمورد زندگیم نوشته بودم و راهنمایی میخواستم،حالا که دیگه حذفش شد

آهان. نمیدونم چرا ترکیده... 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
خوب اینجا مدلش همینه گاها بی دلیل تاپیکو گزارش میزنن دوباره مشکلتون رو بگید اگه تونستیم کمک کنیم

این بار به طور خلاصه میگم،تو سن ۱۸ با پسر دایی ۲۶ سالم ازدواج کردم و در حد خیلیییی ساده گرفتیم ازدواج رو 

من خودم مذهبیم(اینو به دلیل تعریف نگفتم برای توضیح شرایط گفتم) و ایشونم مذهبی بود طوری که تو خانواده فقط من و ایشون مذهبی بودیم

من خیلی مقیدم و ایشون هم همینو ازم میخواست و منم همینو میخواستم ازشون،حدود ۹ ماه اشناییت داشتیم و بعد از مشاوره اینا ازدواج کردیم

اما بعد از ازدواج دیدم ایشون اونقدری که نشون میدادن مذهبی و مقید نیستن

این بار به طور خلاصه میگم،تو سن ۱۸ با پسر دایی ۲۶ سالم ازدواج کردم و در حد خیلیییی ساده گرفتیم ازدوا ...

چندین بار دست روم بلند کردن(یه بار با مشت زد رو پام و چندین بار زده تو گوشم و یه بارم جند بار با دست سنگینش زد تو پهلوم)و تو عصبانیت بسیار بد دهن میشن،و تو اینستا کامنت خانمارو بسیار صمیمی جواب میدادن،و کلیپ طنز خانما رو خیلی عادی نگاه میکنه و عکسای خیلی بدی که دوستاش میفرستن رو هم نگاه میکنه درکل اون چیزی که ازش انتظار داشتم و نشون میداد نیست

درصورتی که من رو حتی اجازه نمیده روسری رنگی یا چادر رنگی بپوشم تو مهمونیا و میگه حتی به فروشنده های مرد هم نباید سلام کنی در صورتی که خودش به خانما سلام اینا میکنه و....

به خدا خستم،فقط ۱۹ سالم اما اونثدر تو زندگی سختی کشیدم اونقدر از پدرم کتک خوردم که حتی تا دم مرگ رفتم حتی چند ماه بهزیستی بودم با کلی بدبختی اومدم پیش مادری که سال ها ازش دور بودم و با پول خَیِّرها زندگی میکردم و مجبور شدم از سن ۱۵ ۱۶ سالگی تنها زندگی کنم 

برای همسرمم از هرچی عرف و حق و اینا بوده گذشتم چون میخواستم زندگی کنم اما الان وقتی اینارو میبینم....😭

میگه طلاقت نمیدم اگه بدمم اونقدر اذیتت میکنم و بهت یه قرون هم نمیدم و ابروت روهم میبرم تا هیچ جا نتونی کارکنی یا حتی درس بخونی و کسی بگیردت

زنگ بزن ب این شماره مشاوره است۱۴۸۰

ببین بااین وضعی ک گفتی خیلی کوتاه اومدی پروش کردی

حالا عکس کامنت اینا ک اصن هیچ...چیزی بی موردی توی عصرارتباطات الان هرچند روابط نادرست ازهمیناشروع میشه....

یکم بهترسرسنگین برخورد کنی زیاد بهش نپیچ توروش نیار

چون این افراد وقیح ترمیشن...

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)