2777
2789

🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

اللَّهُمَّ وَفِّقْنِی فِیهِ لِمُوَافَقَةِ الْأَبْرَارِ
خدایا مرا در این ماه به همراهی و همسویی با نیکان توفیق ده

وَ جَنِّبْنِی فِیهِ مُرَافَقَةَ الْأَشْرَارِ
و از همنشینی با بدان دور بدار

وَ آوِنِی فِیهِ بِرَحْمَتِکَ إِلَى [فِی ] دَارِ الْقَرَارِ
و به حق رحمتت به خانه آرامش جایم ده

بِإِلَهِیَّتِکَ یَا إِلَهَ الْعَالَمِینَ
به پرستیدگی ات ای پرستیده جهانیان

🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙💖💖💖

اللهم عجل لولیک الفرج.

خدایا لباس عافیت و سلامتی به همه مریض‌ها بپوشان و همه را عاقبت به خیر و سعادتمند بگردان به حق این ماه عزیز.

لطفا برای سلامتی همه مریض‌ها دعا کنید.

💚💛🧡🌸🌷💕🌿💫📿🕋🌿

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.

بًَُِِِِِِِِّّّّهُُُِِّّ زًَُُِِِِِِِِّّّمَُُُِِِِِِِّّیًًًُُُِِِِِِِنًًًَُُِِِِِِ آًَِِّمًُِِِِِّدًُُُِِِِِِِّهًَِِِِّ اًَََِِِِِِِمِِِِِِِّّّّ خًًًًِِِِِِِِّّاُِِِِِِِِِّّّدًًًًًَُِِِِِِمِِِِِِِِّّّ زًََََُِِِِِّهًًُُُِِِِِِّرًًُُُُِِِِِِّاًًَُُِِِِِِّّ بًًُُِِِِِِّّّاًُُِِِِِّّشًََََََِِِِِِّمًًًُُِِِِِِِِِ.ًَُُِِِِِ.ِِِِِِِِِِّّ.ًًَُُِِِِِِِّّ

التماس دعا ما که امسال مریض شدیم خانوادگی نشد روزه بگیریم همش میگم کاش زودتر خوب شیم حداقل یه روز و من بتونم روزه بگیرم😔🌸

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله به حق این ماه عزیز حاجت روا بشی عزیزم.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.❤️❤️❤️❤️

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
التماس دعا ما که امسال مریض شدیم خانوادگی نشد روزه بگیریم همش میگم کاش زودتر خوب شیم حداقل یه روز و ...

سلام عزیزم.محتاجم به دعا.❤️❤️❤️

الهی به حق صاحب الزمان(عج) خیلی خیلی زود کاملا خوب میشید.

ان شاالله هر چه سریع‌تر خوب و سلامت میشی و روزه‌ میگیری عزیزدلم نگران نباش.💖💖💖

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.