2777
2789
عنوان

بچه ها بهترین سونوگرافی کجاست؟

73 بازدید | 12 پست

بچه ها هفته ی ششم هستم.

برای اولین سونوگرافی و تشکیل قلب میخوام برم.

کجا هم دستگاه دقیقی داره و هم خوب و با حوصله توضیح میدن و خوش اخلاقن؟

شما کجا رفتید؟ راضی بودید؟

دعا کن منم بتونم از این تاپیک ها بزنم

سه ساله منتظرم 😭😭😭😭😭

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله همین روزا بیای خبر بارداریتو بدی گلی بحق حضرت زهرا ❤️ 

ان شاءالله واقعا

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

من صدرا ميرم خيلي خوبه

تهران

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اگر مشهدی هستی دکتر زهره ترشیزیان عالیه و دکتر فاطمه مسگر پور

جای ترشیزیان رفتم یه ماه 

قرص هم داد

ولی باردار نشدم

اگر مشهدی هستی دکتر زهره ترشیزیان عالیه و دکتر فاطمه مسگر پور

الان میرم جای دکتر محمدامین اسکندانی

الان میرم جای دکتر محمدامین اسکندانی

من پیش مسگرپور رفتم تا باردارشدم. برای زایمان پیش ترشیزیان. واقعا فرزه  ودلسوز و سریع میاد. 

من آخری رو8ماه منتظر بودم ماهی باردار شدم که کلا بیخیال شدم. استرس مانع بارداریه

1403/5/22مردم