2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من که دارم رژیم میگیرم 10روزه نه برنج خوردم نه نون کالری شماری می کنم فعلا روزی 500کالری بعداً کمتر هم می کنم  هر دوتامون هم و نیم می خوام ازش سی کیلو کمتر بشم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

خب رژیم بگیر چرا قرص؟قرص خیلی عوارض داره

ارادم ضعیفه یه ورزش کنم درسته فقط پهلو پشت کمرم پهلو تو بارداریم درآوردم و شکم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
من که دارم رژیم میگیرم 10روزه نه برنج خوردم نه نون کالری شماری می کنم فعلا روزی 500کالری بعداً کمتر ...

چجوری کالری شماری میکنی عزیزم؟

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰
وزن بالا زشت نیست.؟ ادم باید به تغذیش اهمیت بده .نگفتم ک  ادم چاق ادم حسابی و خوب نیست

چرا زشت باشه 

ربطی ب تغذیه نداره

خواهر خودم البته فوت شده تیروئید داشت و چاق بود 

خیلی خوشگل بود

نگاهمونو عوض کنیم

اصلا شاخ دراوردم از خوندن کامنتا چیش ضایعه اخه  ینی وقتی میخایم بریم خاستکاری باید حواسمون با ...

واقعا خیلی مسخرس اون طرف دیده پسندیده اصل کاری اونه که براش مهم نیست این چیزا به بقیه چه😐😐

چرا زشت باشه  من کسی رو میشناسم چاقه ولی ی ادم حسابی و خوبه

واه مگه چاقا قرار ما حسابی بشن برا خود آدم خیلی سخته مخصوصا کارای شخصی عذاب اوره 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن