2777
2789

بعضی ها اطلاع که ندارن،راهنمایی هم نمیتونن بکنن،موندن توتاپیک نمک میریزن،بی فرهنگی موج میزنه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=188143359]هم پماد زدم هم اسپری بی حسی واقعا چون زندگیم دچار بحران شده تاپیک زدم اما نمیتونم نفس بکشم هیچ وقت ف ...[

دکتر رفتی شاید نوع بکارتت سخته 

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 
ممنون امیدوارم کمکم کنه

عزیزم

شک ندارم کمکت میکنه ان شاءالله

مطططمئنم

فقط الان قطع کن برو اینارو دانلود کن بخون

باور کن هفته دیگه یه آدم دیگه ای

همین الانم اهن ربا سفارش بذه برات از دیجی کالا بیارن ازین اهن ربا کوچولو ها

من سه تا ده تا خریدم که قوی باشه

من واسع خحالتی بودنم و مهرطلبیم انحام دادم خوب شدم

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
شما بار اول تونستید رابطه داشته باشی؟ از روش خاصی استفاده کردی

بار اول بعد دوسال با یه تیوپ پماد و احساس ترس وحشتناکی که تمام وجودم رو گرفته بود قیافه ی و حرفای شوهرم که سعی میکرد آرومم کنه.تموم شد میخواستم بگم ترسش از خودش بدتر.

[QUOTE=188143359]هم پماد زدم هم اسپری بی حسی واقعا چون زندگیم دچار بحران شده تاپیک زدم اما نمیتونم ن ...

رفتم گفت بیا تیغ بزنم اما میخوام همسرم اینکار رو کنه دکتر هم بهم گفت عضلات سفت و منقبضیی داری

از شوهرت یک هفته وقت بگیر بگو این کتابو میخونم ان شاءالله درست،میکنم خودمو

شوهرم چندماهه صبر کرده بازم صبر میکنه خودم اذیتم فشار روحی و تپش قلبی ک میگیرم روانم رو بهم میریزه،  حالا دانلود میکنم میخونم 

شما از روش خاصی استفاده کردی ؟ پماد بی حسی درد رو ازبین برد؟

ن اصلا من دیگ زندگیم داشت میریخت بهم ... شوهرم دیگ تلاش نمیکرد ... هفت ماه بود عروسی کرده بودم ولی دریغ از ی سانت دخول چ برسه بکارت ..‌ دیگ ی شب جدی تصمیم گرفتمو تلاشمو کردم ی پشتی گذاشتم جلوی دهنمو دیگ هیچی نمیگفتم همش قفل میکردم ولی شوهرمم خیلی کمکم کرد اونشب هر چی بود تموم شد دیگ ولی یبار باید ادم تلاش کنه ..‌ از روغن هم زیاد استفاده کن من اونشب خیلی کرچک و زیتون استفاده کردم 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
شوهرم چندماهه صبر کرده بازم صبر میکنه خودم اذیتم فشار روحی و تپش قلبی ک میگیرم روانم رو بهم میریزه،& ...

مشکلی که روحیه باید از طریق روح حل بشه نه جسم

تو میتونی

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
ن اصلا من دیگ زندگیم داشت میریخت بهم ... شوهرم دیگ تلاش نمیکرد ... هفت ماه بود عروسی کرده بودم ولی د ...

😁 شوهر منم وقتی میگم امشب تمام فقط ی نگاه میکنه باورش نمیشه دیگه 

آخی عزیزم،خیلی سخته درکت میکنم.منم همیشه از نزدیکی و مسائل زناشوئی فراری بودم میترسیدم همیشه برام در ...

کوچه باغ بهت درخواست دوستی دادم میشه جواب بدی چندتا سوال بپرسم اینجا زشته