2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا . البته اگه باهام ارتباط خوبی داشتن

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

واا مگع میشه 😐

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔
به خاطر کرونا دعوت نکردن ؟ یا شما کلا نمیدونستی دار۶ ازدواج میکنه ؟ شوهرت چی میدونست ؟ حق داری ناراج ...

بخاطر کرونا اما روز عقدش فهمیدم! امروز فهمیدم خواهر شوهرم و بچه هاس و اون یکی برادر شوهرمم بودن فقط من و یکی از جاری هام نبودیم

همیشه وانمود میکنن خیلی باهام خوبن اما انگار همش فیلم بوده !!بخاطر کرونا مثلا به کسی نگفتن 

خب ناراحتی نداره نخواستن شلوغ شه حالا اگه دعوت میکرد میگفتی رعایت نمیکنن چه قدر نفهمن چه جور بپیچونمشون😑😑😑😑😑