2777
2789
عنوان

شکایت از خانواده

1066 بازدید | 32 پست

کسب از خانوادش به جرم ازار و اذیت و تهمت شکایت کرده 

میدونه تو دادگاه چ سوالایی میپرسن ؟؟؟

اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوست دارم شکایت کنم ازشون😔

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
میخوای کنی ؟؟؟ اینم جواب محبتشونع که میدی 

کدوم محبت دقیقا😐نکنه فک میکنی کارایی و وضیفشونه محبته؟

اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب
جزئیات رو بگو عزیزم چرا میخوای شکایت کنی

شکایت کردم چند روز دیه دادگاه دارم 

خب چرا مگه چیکار کردن؟

ازار روحی و انواع تهمت رو بهم زدن 

زندگیم اصلا دست خودم نیس 

هیچ اختیاری ندارم همشم تحقیر میکننم

میخوای کنی ؟؟؟ اینم جواب محبتشونع که میدی 

گلم شماکه چیزی رونمیدونی بهتره زودقضاوت نکنی

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم