2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیزم ب مشکل هم برخوردی

خیلی بعضی اوقات  میرم جلو آیینه گریه میکنم و خودزنی میکنم(در خد سیلی زدن به صورتم)

➖⃟💛•• 𝓣𝓡𝓔𝓐𝓣 𝓔𝓥𝓔𝓡𝓨𝓞𝓝𝓔 𝓛𝓘𝓚𝓔 𝓣𝓗𝓔𝓜𝓢𝓔𝓛𝓥𝓔𝓢 با هرکي مثلِ خودش . . .
مهمترینش تربیت خانواه ست ازنظر اعتماد بنفس البته

نه آجی ربطی به خونواده ندارع.... خونواده من همشون اعتماد بنفس بالایی دارن بجز من

ن بنظرم رفتاراشون باهات طوری بوده ک اعتماد ب نفستو برده پایین

نه خوب من خودمو همش با بقیه مقایسه میکن.... نه مخصوصا اونا همیشه بهم قوت قلب میدن ولی من خوب اخلاق خوبی برای همین اعتماد بنفسم پایین هر وقت که از دهنم در میره و نیش و کنایه به بقیه میزنم میرم اتاقم گریه میکنم🧏🏻‍♀️ 

بخداهیچی توی این دنیاارزش همچین کاریو نداره ک بخاطرش خودزنی کنی عزیزدلم 

میدونی اون لحظه اعصابم بهم میریزه و دلم میخواد بمیرم  از خودم متنفر میشم کلاخیلی دختر احساساتی ام

نه خوب من خودمو همش با بقیه مقایسه میکن.... نه مخصوصا اونا همیشه بهم قوت قلب میدن ولی من خوب اخلاق خ ...

اخلاق خوبی ندارم*