2777
2789
عنوان

بیایید یچی بگم بخندید

314 بازدید | 36 پست

سلام

شوهر اسم منو تو گوشیش سیو کرده ملکه عذاب 

منم سیوش کردم مکافات عمل 

یخطمو اسمشو سیو کردم مکافات تو اون یکی خطمم سیوه عمل 

شما اسم شوهرتونو چی سیو کردین 

شوهرتون شمارو چی سیو کرده؟؟!

من ادمیم ک با اهنگام اروم میشم من عشقم مادرم بود کسی ک بادیدنش تمام دردهایم هیچ میشدند وبادیدن لبخندش خوشبخترین بودم،تمام روز با دردودل کردن با تو صرف میشد و هرگاه دلم میگرفت ناامید نمیشدم چرا ک میذانستم اغوش تو هست ،حال اغوشت را ننداررم چرا رفتی ،من ک برایم هفته ها وروزهایش اهمیتی نداشت حال هروز دلم بی قراری جمعه هارا دارد انگار تو در این جمعه ها نهانی و چقدر بی تابت هستم هرجمعه با دیدن غروب افتاب قلبم ب سمت اسمان دست و پا میزند ،،چرا رفتی چرا من بی قرارم،،،،،،چرا دردل غم سودای اغوش تو دارم...🥀🥀🥀

ندارم ولی اسمش را دلبر جان خواهم گذاشت

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

EshghJan سیوش کردم اون نفسم سیوکرده

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖