2777
2789
عنوان

یک سوال خیلی واجب دعاتون میکنم😔

320 بازدید | 56 پست

سلام بچها یکی از آشناها لیسانس گرفته اما الان برای استخدامی مدرک دیپلمشو میخوان ما از کجا میتونیم اون مدرکو بگیریم ؟ اصلا بهمون میدن یانه؟ چون شنیدم نمیدن ۴ سال بنده خدا زحمت کشیده و عمرو جوونیشو واسه این شغل گزاشته  خیلی دلم واسش میسوزه متاهله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بعد چند سال مدرک تحصیلی رو نگیری میفرستن اموزش پرورش منطقه ای که درس خونده اونجا باید دنبالش بگرده یا مدرسه پیش دانشگاهی که رفته اونجا احتمالا کپیشو دارن

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

اینکه میگت نمیدن اصل مدرک رو میگن ها

ولی معادل با اصل میدن اعتبارش همونه اونم واسه دانشگاه های دولتیه که تعهد داره (البته اینم میشه پیچوند)

روی پرونده ی دبیرستانش هست