2777
2789
عنوان

متن اهنگ بگین🎶🎶🎶🎶🎶🎶

133 بازدید | 11 پست

روبه بیراهه میرفتم اگه تو نمیرسیدی 

اگه از اونطرف شهر تنهاییمو نمیدیدی

این تو بودی که شنیدی هق هق بی کسیامو 

تو به جونودل خریدی همه دل واپسیامو😳

چطور میتونی فکر کنی 

که ممکنه ی روز برم

منی که حتی از خودم به تو پناه می برم

از اون چه فکر می کنی به عشق مبتلا ترم..

من با من میونه ی خوبی نداشت 

حتی از خودم فرار می کردم

اینو هر روز از خودم می پرسم، تو میدی من چی کار می کردم؟

پناه 

سیامک عباسی

"بیا ره توشه برداریم...کجا؟ هر جا که اینجا نیست..!" {کاربر جدید نیستم، خودم خواستم کاربری قبلیم بترکه.} My life's moon light🌍🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت که بودی همه چی قشنگ شد این قده تو خوبی میره بالا توقع هروقت نبودی من فقط زدم غر هرکجا زدم تو خاکی زدی یه تلنگر نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو کاری کردی زندگیم ورق خورد وقتیس همه کور بودن تو کردی بهم توجه هر موقع غمگین شدی خودم بغل کن هروقت که بودی سلطان تتلو 

بدون تو که دنیامی نه نمیخوام یه لحظه دنیارو دیگه
کجا باید برم  روزبه بمانی    

کجا باید برم یه دنیا خاطره ات تو رو یادم نیاره کجا باید برم که یک شب فکر تو منو راحت بذاره
چه کردم با خودم که مرگو زندگی برام فرقی نداره
محاله مثله من تویه این حاله بد کسی طاقت بیاره😦

کجا باید برم یه دنیا خاطره ات تو رو یادم نیاره کجا باید برم که یک شب فکر تو منو راحت بذاره چه کردم ...

عاشق این اهنگم مخصوصا فبلمش لاتاری هی روزگار منو ب عشقم برسون نامرد دلم براش تنگ شده  

بدون تو که دنیامی نه نمیخوام یه لحظه دنیارو دیگه