خیلی ماشین خوشگلیه و چون جدیده کاربرد های زیادی داره و اینکه دیگه پژو و۴۰۵ و تیوفا و...... اینا تولید نمیکنن فقط همینرانا و رانا پلاس خیلی ماشین شیکه ما ۱ سال دیگه بهمونمیدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرم بفردش و از گروه سایپا بخر.ملشینای ایران خودرو خوب نیستند و جگر خونی داره.کوییک شاهين ساینا و علی الخصوص ال نود.۵سال ال نود دارم و جز اب روغن بنزین خرجی نکردم
حالا نگهش دار ببینیم این برجام خاک تو سر چه بلایی سرمون میاره
بنظرم الان هیچ کار نمیشه کرد قابل پیش بینی نیست ولی خبرها داره میگه خودرو ارزون میشه
ماهم 200داریم موندیم بخریم ازاد یا نه
شوهرم پنج ماه دیگه حواله ایران خودرو داره چون جزو پرسنلشه
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
پدر منم قبول شد و پرداخت کرد . خیلی ماشین خوشگلیه و چون جدیده کاربرد های زیادی داره و اینکه دیگه پژ ...
ماشین فقط دنا پلاس ... از رانا موتورش قویتره
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬