با انرژی بالا بگید امروز بی نظیییییییره .. امروز فوق العادس ....امروز خدا درهای رحمت و نعمتشو ب روی من باز میکنع ...امروز قراره کلی اتفاق خوب برام بیفته .. انقدبگید تا باورتون بشه و اتفاقهای خوب امروز رو جذب کنید 😍😍😍😍
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
اگه هیچی تغییر نکرد و برعکس شد از شما جواب میخواییم😈😈😈
لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲 کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲 🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
شک نکن صد درصد برعکس میشه اینو همین الان بهت قول میدم
باشه شب منتظر باشین😆
لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲 کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲 🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
چون وقتی قوانین اصلی جهان هستی رو با شک اجرا میکنی هیچ چیز اونطور ک تو میخوای اتفاق نمیفته عزیزم&nbs ...
من زیاد جذب کار کردم ولی با اینکه مشکل داشتم بی صبری بهم میداد ولی باز امروز امتحان
والا من خیلی داشتم ولی رهاسازی هم لازمه و بعضیا عادت ندارن روزانه تمرین کنن
دیشب نتونستم خوب بخوابم امروز باید تا ۸ شب شیفت میبودم رسیدم محل کارم تو ماشین تاپیک تو رو دیدم هی گفتم امروز بی نظیره یهو بهم زنگ زدن گفتن صبح نیا عصر فقط بیا 😃😃