2777
2789
عنوان

همین اولی صبحی بگید امروز بی نظیره😍

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 26 پست
در ارتباط با امضاتون، اگه به دعا اعتقاد دارید👇 ✨🌾🌸✨🌾🌸✨🌾🌸 🌸✨🌾🌸✨🌾 🌾🌸✨ ✨ 🛑پست ویژه🛑 ♻ ...

مرسی عزیزدلم

دعا زیاد کردم

الان مودم سکوت و صبره

به تعداد نفس های تمام عمرم خدایا شکرت❤️

مرسی عزیزدلم دعا زیاد کردم الان مودم سکوت و صبره

خواهش میکنم💚

خوشبخت بشی🌹🌹🌹

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه هیچی‌ تغییر نکرد و برعکس شد از شما جواب میخواییم😈😈😈

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
اگه هیچی‌ تغییر نکرد و برعکس شد از شما جواب میخواییم😈😈😈

چون وقتی قوانین اصلی جهان هستی رو با شک اجرا میکنی هیچ چیز اونطور ک تو میخوای اتفاق نمیفته عزیزم 

خودم تجربه کردم ک میگم 

مثلا یه زمانی میگفتم اگ مثبت فکر کردم و نشد چی ؟ و واقعا نمیشد و باور من به قوانین کمتر میشد و انرژیم پایین میومد 

شک نکن صد درصد برعکس میشه  اینو همین الان بهت قول میدم

باشه شب منتظر باشین😆

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
چون وقتی قوانین اصلی جهان هستی رو با شک اجرا میکنی هیچ چیز اونطور ک تو میخوای اتفاق نمیفته عزیزم&nbs ...

من زیاد جذب کار کردم ولی با اینکه مشکل داشتم بی صبری بهم میداد ولی باز امروز امتحان

باور قوی و حس خوب  این دوتا خیییلی مهمن

والا من خیلی داشتم ولی رهاسازی هم لازمه و بعضیا عادت ندارن روزانه تمرین کنن

ببین همین اول صبحی بگم بی نظیر بود تاپیکت 

دیشب نتونستم خوب بخوابم امروز باید تا ۸ شب شیفت میبودم رسیدم محل کارم تو ماشین تاپیک تو رو دیدم هی گفتم امروز بی نظیره یهو بهم زنگ زدن گفتن صبح نیا عصر فقط بیا 😃😃

🥰😍😍😉🙃
ببین همین اول صبحی بگم بی نظیر بود تاپیکت  دیشب نتونستم خوب بخوابم امروز باید تا ۸ شب شیفت میب ...

ایولللل چه خوب 🌷این فقط یکیش بود بشین و تماشا کن تا آخرشب چه جذب هایی ک رخ نمیده برات 

فقط باید با باور قوی و حس خوشحالی زیاد عبارت هارو تکرار کنی . خوب بخوابی عزیزم