2777
2789

سلام،من آدم آروم وزودرنجی هستم،مجردکه بودم خیلی خونسردبودم،ازوقتی عروسی کردم چون یه سری ازآدمای خانواده شوهرم خاله زنک وحسودن،خیلی آزارمی بینم باحرفاشون،میشه لطف کنیدبگیدواسه آرامش اعصابتون چیکارمیکنید،من شباتوو تنهایی آروم باخودم مثل دیوونه هاحرف میزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم سوره انسان و عنکبوت زیاد بخون

من نماز روزه قرآن،همه کارارومیکنم،ولی باورکن شمام جای من بودی دیواانه می شدی خواستم بدونم ایناروکه نمیشه حذف کرد منظورم آدمای اطرافمه،شوهرمم بیچاره گیرکرده بااینا،دمنوشی کارخاصی نیست انجام بدم تابرگردم به روزای قبل که خونسردبودم

من نماز روزه قرآن،همه کارارومیکنم،ولی باورکن شمام جای من بودی دیواانه می شدی خواستم بدونم ایناروکه ن ...

دمنوش به لیمو عالیه

قطره دارویی هایپیران عالیه

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
بابا بیخیال باش و به آدمای منفی دورت اهمیت نده و روت تاثیر نزاره 

سعی میکنم،ولی نمیشه،یه حرفایی میزنن دیوانه میشی،من شوهرم رودش مشکل داشت ازروزی که عروسی کردیم تازه فهمیدیم مریضه،یه بارگفتن تروگرفت اینجورشد،زایمان کردم گفت چرارفته خصوصی،جاریم رفت سراغ مادرشوهرم،الانم جاریم پشتم گفت خدای من بوده شوهرش مریضه،مگه من چه گناهی کردم جز خوبی جز محبت،این چه حرفیه

سعی میکنم،ولی نمیشه،یه حرفایی میزنن دیوانه میشی،من شوهرم رودش مشکل داشت ازروزی که عروسی کردیم تازه ف ...

اره این حرفابرای داداش و زن داداش منم هست و اونا اصلا به کسی جز خودشون اهمیت نمیدن بقیه بگن هرکاری کنی پشت آدم یه حرفی  میزنن بعضی آدما واقعا فرهنگ ندارن

بابا شما خبر نداری ما با خودمون حرف میزنیم تازه میشینیم  خودمون با خودمون چایی هم میخوریم یعنی در این حد دیوونه اینم😂😂😂ولی در کل سعی کن به این جور آدما زیادی اهمیت ندی چرا الکی اعصاب خودتو خورد میکنی به جاش سعی کن خودتو سرگرم کنی که دیگه بهشون فکر نکنی دمنوش های گیاهی هم پیشنهاد میشه موفق باشی😊

اره این حرفابرای داداش و زن داداش منم هست و اونا اصلا به کسی جز خودشون اهمیت نمیدن بقیه بگن هرکاری ک ...

خیلی بدتراشم بهم گفتن،کلا فوق العاده حسودن،نمیدونم چی بگم به مادرشوهرمم گفتم نیابگوپشتم چی میگه بازمیادمیگه،خداآرامش به همه بده 

ممنون،قطره روازداروخونه تهیه کنم؟

ببین خودخواهیو خودشیفته بودن تنها راه حل شماست،یعنی معکوس برداشت کن،بخودت بگو وای چقدرچشمشون دراومده از حسودی نمیدونن چکار کنن،با آدمای این دوره باید سنگ باشی تا ازهم نپاشی دختر خوب

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁

فقط بدون ما نمیتونم همه ادما رو تغییر بدیم ولی تفکر خودمون رو متونیم 

بگو قراره بمیریم دیر یا زود چرا خودمو ناراحت کنم 

به نیازمندان کمک کنید خیلی از  نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن  به بچه های کار غذا و میوه بدید       استرس عااامل اکثر بیماری هاست   به تغذیتون اهمیت بدید     اهدا عضو رو تبلیغ کنید    در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است    بخشش   صبر   محبت کردن     را تمرین کنید