2777
2789
عنوان

میشه کمک کنیدمن مشکل اعصاب پیداکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 24 پست
ببین خودخواهیو خودشیفته بودن تنها راه حل شماست،یعنی معکوس برداشت کن،بخودت بگو وای چقدرچشمشون دراومده ...

👏👏👏واقعا،من نمی تونم بخندم یایه چیزی بخرم فرداش عزای عمومیشونه

مثله دیوونه ها چیه؟نگو اینطوری به خودت،دلت میاد؟

بابا بذار بگن انننننقد بگن که بترکن اگه برای خودت ارزش قائل باشی به خودت احترام بذاری حاضرنمیشی اعصاب خودتو بخاطر اونا خرد کنی،تازه هرچی بیشتر محل ندی بیشتر حرص میخورن بیشتر کیف میکنی

لذت ببر از زندگیت،لحظه های خوب بساز برا خودت بابت هرچیز کوچیک حتی یه کیک کوچیک خوشحال شو و خداروشکرکن کن 

اهنگ شادبذار،کتاب چهاراثر رو بخون که برای خودت و افکارت ارزش قائل بشی،و ازهمه مهمتر شااااد زندگی کن و برای خودت زندگی کن نه دیگران

اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👏👏👏واقعا،من نمی تونم بخندم یایه چیزی بخرم فرداش عزای عمومیشونه

آفرین بنظرت این خنده دار نیست من بودم یه هفته سرحال میشدم🤣

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
فقط بدون ما نمیتونم همه ادما رو تغییر بدیم ولی تفکر خودمون رو متونیم  بگو قراره بمیریم دیر یا ...

به مادرم میگم،اونم میگه تو خوب باش یه خوبی می مونه،والا جز احترام کاری نکردم،نمیدونم چرا قلب یه سریاشون اینقدرسیاس،بهم گفتن بناز به شوهرت که پولداره،حالاخوبه چیزی ندارم والا ولی خداروشکر

مثله دیوونه ها چیه؟نگو اینطوری به خودت،دلت میاد؟ بابا بذار بگن انننننقد بگن که بترکن اگه برای خودت ...

بایدسعی کنم نمیدونم چرادرست نمی شم،به شوهرمم نمیگم اون خودش مشکل گوارش داره،ولی مثلااونسری اومددرخونموکوبید دیوانس بخدا،بعدگفت ترونمی خواستن بگیرن،وااا خوبه سنتی ازدواج کردم شوهرم گیرداده بود،شوهرم میگه ولش کن ازحسودیشه خله،ممنونم ازحرفای قشنگت

شبا قبل خواب گلاب بو کن آرامبخشه.اگر پیج دکتر مرجان محمدیان رو‌ نگا کنی  یه راه حلایی گفته

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
بایدسعی کنم نمیدونم چرادرست نمی شم،به شوهرمم نمیگم اون خودش مشکل گوارش داره،ولی مثلااونسری اومددرخون ...

عزیزم شوهرت راست میگه ول کن،اننننننقد لحظه خوب و قشنگ بساز برای خودت و زندگیت که ازحسودی بترکن،برای خودت ارزش قائل شو اجازه نده بخاطر اونا ک اصلا جایی تو زندگیت ندارن اعصابت خوردشه،نگو دیوونه ای باخودت حرف میزنی احترام بذار به خودت و ازحرفای قشنگ استفاده کن انقدر قشنگ به خودت و شوهرت احترام بذار و رفتار کن که انقد زیاد لذت ببری که اصلا نبینی اونا رو حتی اگه جلو چشمات باشن

حتما کتاب چهاراثر رو بخون دیدت رو قشنگتر و مثبت تر میکنه

اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...