2777
2789

من امروز فهمیدم کرونا گرفتم تست ندادم ولی مطمئنم خودشه 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو روتارین بخر برا صدات عالیه

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

منم یکم گلوم گرفته ی چیزی میخورم عمل بلع اذیت میکنه یکم انقد تو این نت از سرطان نوشته ک من ترجیح میدم کرونا باشه ولی سرطان و بیماری سختی نباشه تازه برا تیرویید هم میگن ممکنه سرطان بشه البته نادره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😑

والله استرس نداره ان شالله ک نداری من ۳ بار گرفتم فکر کنم برای چهارمین بارم گرفتم چون چند روزه علا ...

بخدا از سرشب چند بار گریه کردم دو تا بچه کوچیک دارم میگم اگه زبونم لال من طوریم بشه اونا چی میشن😔😔

بخدا از سرشب چند بار گریه کردم دو تا بچه کوچیک دارم میگم اگه زبونم لال من طوریم بشه اونا چی میشن😔😔

خدا نکنه عزیز دلم

الهی ب حق جدم سال های سال بمونید برای هم و خدا دسته گلاتو حفظ کنه