2777
2789
اره متول ۷۴

خییییییییییلی زوده واسه ناامیدشدن...

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی به حق این ماه مبارک همه مادر بشن 

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
عزیزم خیلی تلاش کردم نشد

حتما حکمتی هست . خوب میفهمم عزیزم انشاالله میشه توکل بخدا . از ما چه کاری ساختس جز دعا 

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
خدا اصلا تاالان نخاسته محبتش رو تودلم بندازه خسیس برام

به خدا نگو خسیس هزاران چیز هستش که خدا حکمتشو میدونه ولی ما نمیدونیم باور گن خدا بهترین رو واسه بنده اش میخواد

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
انقدر که دارم هزینه میکنم و حرص میخورم یه بجه بیارم راحت ترم داغونم از فکرو خیال 

عزیزجون کسی بچشو نخوادم به این سادگی نیست بده به کسی سیب زمینی پیاز که نیست قربونت برم،من یازده سال بدون هیچ علتی باردار نشدم پارسال همین موقع۶ماهم بود بدون دارو بدون هیچ رژیمو هیچی،فقط دیگه بچه نمیخواستم واسه دل خودمون زندگی کردیم وشکر کردیم درنهایت ناباوری باردار شدم بچم الان ۸ماهش تمومه هنوز بعضیا میگن به فرزندی قبول کرده رحم اجاره ای بوده و،،،،،اما داد خوبم داد سروقتم داد من حالیم نبود

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁

سلام میشه برای منم دعا کنین بزودی مادر بشم.

خیلی سخته که فقط بچه های دیگران رو بیبینی و حسرت بخوری.

خیلی سخته همش خبر بارداری بشنوی و آه بکشی.

خیلی سخته که خبر به ونیا اومدن بچه رو بشنوی و فقط اشک بریزی.

خیلی سخته بری تو مهمونی و همه بچه دارن و یکی تو بغلشه یکی داره شیر میده یکی داره قربون صدقه میره و تو فقط باید نگاه کنی و بغضت رو قورت بدی.

خیلی سخته موقع عیددیدنی به بچه های دیگران عیدی میدن و تو فقط باید نگاه کنی.

خیلی سخته ازت بپرسن بچه فلانی که ازت کوچیکتره راه میره یا دندون درآورده و حرف میزنه یا کی به دنیا میاد و تو دنیا روسرت خراب میشه.

خییییییلی سخته بهت انگ حسادت بزنن و تو نتونی چیزی بگی و از احساسات مادرانه ات بگی.

منم یه مادرم که هر ماه منتظر بچه هستم.

خدایا کمکم کن.خسته اممممممم.

الان دیدم گفتی یکی از لوله ها بسته است 

منتظر نمون معجزه بشه من هم بیهوده ۸ سال از عمرمو منتظر موندم کاش همون سال اول میرفتم لاپاراسکوپی 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹