2777
2789
بابهترین دوستم بخاطر اینکه تحمل نداشتم بجه داشت اذیتم میکرد قهر کردیم ...جون خیلی حس میکردم بجه ش که ...

وای خدای من تو به حق علی اصغر امام حسین به این ماه عزیزت به استارتر به زودی زود دوقلو فرزندانی سالم وصالح عطا کن... همچنین به بقبه منتظرا از هرجنسیه میخوان ومن گناهکار

آمین یا رب العالمین

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها برامون دنیا کنید خیلی سخته انتظار ...خیلی سخته کسی نیست از سینه هات شیر بخوره...حسرت یه لگد زدن به دلت بمونه....خیلی سخته بجه های مردم و باعشق بغل کنیم و بهمون تیکه بندازن من که خسته م خدا خسته م

خدایا شکرت خودت کمکم کن 
بابهترین دوستم بخاطر اینکه تحمل نداشتم بجه داشت اذیتم میکرد قهر کردیم ...جون خیلی حس میکردم بجه ش که ...

فدای دل شکستت بشم من ایشالله به حق فاطمه ی زهرا خدا دامنت روسبز کنه

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
نه گلم اینطور نیست مادر شدن خیلی ذوق داره من مطمینم عمدی در کار نبوده فقط از دل تو خبر نداره که رعای ...

انفاقا دوست صمیمیم بود تو بغلش کلی گریه کردم گفتم چرا خدا به من بجه نمیده میدونست هر روزم گریه ست

خدایا شکرت خودت کمکم کن 

بچه که بودم مادرم یه دوستی داشت که بجه نداشت کلی عروسک داشت هروقت میرفتم خونه ش میگفتم چقدر خسیس عروسکاشو نمیده من بازی کنم ... وقتی بچه نداره چرا عروسک باید داشته باشه... بزرگ که شدم مهر مادری که افتاد به دلم فهمیدم یعنی چی گ..ااالان خودم کلی لباس بجه گونه دارم نوزادی ... تک تکشو به امید اینکه ماه بعد ماه بعد باردارم میخریدم اما نشد و هر ماه باخون و خبر بد روبرو شدم

خدایا شکرت خودت کمکم کن 
یه سرچ کن توی همین نی نی سایت ببین چی نوشته میگن شهرستانی ویزیت نمیکنه

دیدمدکتر هندی زده بود ویجی کومار توی قلهک چیزی پیدا نکردم ....من تهرانم گلم لعنتی دکترا خیلی پولکی شدن

خدایا شکرت خودت کمکم کن