بابهترین دوستم بخاطر اینکه تحمل نداشتم بجه داشت اذیتم میکرد قهر کردیم ...جون خیلی حس میکردم بجه ش که ...
وای خدای من تو به حق علی اصغر امام حسین به این ماه عزیزت به استارتر به زودی زود دوقلو فرزندانی سالم وصالح عطا کن... همچنین به بقبه منتظرا از هرجنسیه میخوان ومن گناهکار
آمین یا رب العالمین
تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲
بچه ها برامون دنیا کنید خیلی سخته انتظار ...خیلی سخته کسی نیست از سینه هات شیر بخوره...حسرت یه لگد زدن به دلت بمونه....خیلی سخته بجه های مردم و باعشق بغل کنیم و بهمون تیکه بندازن من که خسته م خدا خسته م
بچه که بودم مادرم یه دوستی داشت که بجه نداشت کلی عروسک داشت هروقت میرفتم خونه ش میگفتم چقدر خسیس عروسکاشو نمیده من بازی کنم ... وقتی بچه نداره چرا عروسک باید داشته باشه... بزرگ که شدم مهر مادری که افتاد به دلم فهمیدم یعنی چی گ..ااالان خودم کلی لباس بجه گونه دارم نوزادی ... تک تکشو به امید اینکه ماه بعد ماه بعد باردارم میخریدم اما نشد و هر ماه باخون و خبر بد روبرو شدم