2777
2789

داشت همینجوراخرشب حرف میزد درباره رابطه از پشت (تاحالا تداشتیم) بعدگفتم چرااین همه برات جالبه چه فرقی داره گفت جلوگشاد شده عقب تنگه...حالمو بهم زد وافعا..ماهمش ۳ساله ازدواج کردیم من بچه داربشم بهم چیامیخوادبگه؟بعدش کجا دنبال جای تنگ میخوادبگرده؟واقعا بهم برخورد اومدم پذیرایی. بنظرتون حق داشتم یانع؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهره من هنوز بعده دوتا بچه این حرف وبهم نزده🙄

اونوقت شماهنوزبچه نیاوردین و...این حرف وبهتون میزنه??😑😑

من دوباره اومدم🙄نی نی یار هی من وبترکون ومن قوی تراز قبل برمیگردم😂کاربری یازدهم🤐🤐معتاد به نی نی سایت😌ازهمینجا یه سلامی هم میکنم به خودشیرین ها و....که مثل بچه دبستانیا گزارش میزنین🤣سلام دلاور🤚ودرآخربگم که بعضیاتون وواسه امضاتون لایک میکنم نه کامنتتون😊😘

بعدشم لذت رابطه جنسی  ب این چیزا نیست

باید بلد باشین چطور لذت ببرین

سعی کن پوزی.شن عوض کنین

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

😔

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘