2777
2789
عنوان

یه سوال عجیب ذهنمو مشغول کرده

1647 بازدید | 116 پست

سلام دوستان یه سوال دارم دوست دارم بنا بر اطلاعات شخصی و دیدگاهتون نظر بدین

همیشه این مسئله ذهنمو درگیر کرده بود که آیا ماجرای آدم و حوا درسته و اون ها خلق شدند 

(( اینکه حضرت آدم خلق شد و ... بعد از سینه ی ایشون((حضرت آدم)) حوا خلق شد.. حالا نمیدونم سینه بود یا استخان سینه))  یا اینکه انسان ها تکامل یافته ی گونه های دیگر موجودات و حیواناتند!؟؟؟

و یک مسئله ی دیگه هم اینکه من در بعضی محافل شنیدم و سخت ذهنم رو مشغول کرده اینه که خداوند تو قرآن از آتش و دوزخ سخن گفته درسته ؟

بعد اینکه خدا درجاهایی از قرآن هم اشاره میکنه به اینکه برای مردم در قرآن مثال هایی زدیم..

بعد طبق گفته ی یک فیلسوف اسرار این جهان تماما  مثال و رمزه و خدا این مثال ها و رمز هارو در قرآن برای مازده ...

آیا به نظرتون این آتش و دوزخ میتونه مثالی باشه

مثلا شبیه سازی درد و عذابی که گناه کاران قراره بچشند به درد آتش تشبیه شده؟

و عذاب الهی مثل سوختن در آتشه درد و عذابش

نظرشما چیه ؟!

خوشحال میشم عقاید شماروهم بشنوم و چیزی به اندوخته هام اضافه بشه و کلمه ای یاد بگیرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا خیلی چیزها تودین و علم تناقض دارند فرقی نداره حتی کدوم دین و کتاب باشه

دومین سوالتون بله ممکنه خدا حدودشو گفته باشه و آتش تشبیه و یا فقط مقداری از عذاب باشه

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

مورد ادم و حوا برای منم خیلی مبهمه 

و در مورد اتش جهنم فکر میکنم همونطور که گفتی استعاره از عذابی هست که اهل جهنم گرفتارشن 

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

نظریه تکامل الان خیلی زیاد پشتوانه علمی نداره و رفته رفته اساسش زیر سوال میره ... 

اینکه آدما از نسل آدم و حوا هستن درسته و تو آزمایشاتی که جدیدا انجام شده حتی با نئاندرتالها هم بودن و با نسل آدم جفت گیری کردن. ولی بهشت و جهنمو نمیدونم شاید جهنم هر کس فرق داره همه مثل هم عذاب نمبکشن جهنم برای من بی مهریه و بهشتم محبته شاید با همینا عذاب داده بشم بازم اونو نمیدون 

بعضیها هم مثل آخر سس خرسی مهرام میمونن فقط ترتر میکنن. بازدهی ندارن

سلام 

اینکه حضرت حوا از بافی مانده گل حضرت آدم ساخته شده اشتباه هست 

منظور اینه که هر دو از یک جنس هستن 

بله در قرآن بار ها به مسیله دوزخ،بهشت،جهنم و ... اشاره شده

آتش جهنم مثالی نیست،عینی هست 

قطعا ویژگی های آتش دنیا و آخرت متفاوت هست اما بازم آتش هست 

اینم مثال هست برای درک بیشتر ذهنی انسان ها عزیز دل سایت عموم بجای پرسیدن سوال عقیدتی نیس،برو سراغ متخصصش

نینی سایت دنیای عجایبه  از اعتیاد آوری غیر قابل پیشبینی ب اینجا تا گیس و گیس کشی تو تاپیک های عقیدتی سیاسی  موضوعاتی که فکرشو نمیکنی پربازدید بشن  و کاربرای مهربونی و خوش ذوقی که خنده به لبت میارن   چجوری یه کاربری رو سه سال نگه میدارین؟😐 من هر چهار ماه یه بار میترکونم شناسایی نشم کاربری سوممه   
اینا رو ول کن آدم خوبی باش تو این دنیا و به کسی آزار نرسون بقیشو بیحیال

انسان خوب بودن خیلی چیز عالی ایه اما تو طول زندگیم یعنی خالقم رو ستایش و عبادت نکنم؟ 

جواب سوالاتت رو نمیدونم، ولی شبکه ۴ هرروز سر ساعت ۱ و نیم و ۶ و نیم عصر، برنامه زندگی پس از زندگی رو پخش میکنه، راجع به اونایی ک مردن و زنده شدن هست، میان شرح میدن ک چی دیدن،بعدش با یه روانشناس انگلیسی حرف میزنن راجبه این آدما

خیلی جذابه فکر می‌کنم شما هم خوشتون بیاد

اگه این برنامه رو ببینی تازه میفهمی ک درک خیلی از چیزا برا ما انسانها امکان پذیر نیست

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁

ادم و هوا اولین انسان های ناطق بودن.و بعد از دایناسورها و عصر یخبندان و انسان های اولیه ای که شعور انسانی نداشتن به وجود اومدن.

چشمی که به شب بنگرد از پشت نقابی.👁👁.. تکرار کند قصه ی روزی و عقابی🦅🦅🦅🦅