2777
2789
عنوان

ارزهای دیجیتال

382 بازدید | 20 پست

اتر یا اتریوم چیست؟

پروژه ای که به اسم اتریوم وجود داره چه نیازی از ما رو برطرف میکنه؟

اولین بار آقای ویتالیک روسی قبل از ۲۰ سالگی خودش اتریوم رو به وجود میاره. سال 2013 یک وایت پیپر منتشر میکنه( white paper: یا اوراق سفید در واقع یک سندی هست که در قالب فایل pdf ارائه میشه و توضیح کاملی در مورد  یک پروژه غیرمتمرکز، و نقشه دقیقی از اهداف آینده اون پروژه در اون وجود داره) و در سال 2015 رسما شروع به کار کرد. این پروژه هم بر بستر بلاک چین هست و هدفش این بود که برای خرید و فروش هر چیزی واسطه ها حذف بشن. و در واقع این شبکه به وجود اومد تا هر کس هر کاری داره در قالب یه قرارداد هوشمند ( smart contract) کد نویسی شده روی این شبکه کارشو انجام بده. حتی میشه روی این شبکه اپلیکیشن پیاده کرد و دیگه کسی نمیتونه مثلا اطلاعات آدم رو بدزده.

نکته: اون ارزی که ما اون رو خرید و فروش میکنیم و در حقیقت اسمش اتر هست ولی همه بهش میگن اتریوم، در واقع ارز مربوط به همین شبکه اتریوم هست. که با این ارز نقل و انتقالات ارزی و کارمزدها انجام میشن

الگوریتمش شبیه به بیت کوین هست و نیازه که کسانی اون تراکنش ها رو تایید کنن ( بحث ماینینگ هست که بعدا براتون توضیح میدم) بنابراین ایراد این شبکه اینه که کارمزدها بالا و سرعت تراکنش ها هم پایینه. برای همین به زودی قراره اتریوم ۲ وارد بازار بشه که این معایب در اون برطرف بشه و ماینیگ هم حذف بشه.

اگر اتریوم ۲ به وجود بیاد بسیار جذاب خواهد بود و واقعا دنیا رو متحول خواهد کرد.

دوستان ما داریم توی کانال زیر آموزش این ارزها رو از اول اول قرار میدیم تا بتونید با اطلاعات بیشتر در این حوزه وارد بشید

@digi_talcurrency

خوشحال میشم وارد بشید تا با دنیای ارزهای دیجیتال بیشتر آشنا بشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرتون درمورد بیت کویین چیه  همسرم قرار ماینر بخره مثل بازار بورس نشه؟ سوادومهارت میخواد؟

من میخوام هم خوبیهاشو بگم هم بدیهاش. خوبیهاش اینه که یک درامد ثابت دارید و اگرچه سودش کمه ولی همیشه هست. اگرچه سودش کمه اما ریسکش هم کمتر از ترید کردنه. ماینر پرمصرف ماهی نهایتا ۳۰ درصد از سرمایه رو بهتون میده. ماینر کم مصرف ماهی ۵ درصد از سرمایه رو بهت میده. پس ماینینگ نسبت به ترید خیلی کمتر سود میده. اما شما نسبت به کارهای تولیدی در نظر بگیری میبینی بازم خوبه. و نهایت ۸ ماهه پول دستگاه درمیاد. دستگاه ماینر تخصص میخواد. اگه خراب بشه و نیاز به تعمیر پیدا کنه باید یه شخص قابل اطمینان رو بیارید تا درستش کنه.پس نگهداریش هزینه داره. گاهی پیش میاد دستگاه دائم خاموش میشه. ماین کردن بیت کوین هم خیلی سخت شده. جدیدا ماینرها نمیتونن نتیجه دلخواه رو بگیرن. اگه دستگاه اسیک باشه سرو صداش خیییلی زیاده و توی خونه نمیتونی ماین کنید. اگه میخواید سرو صدا نباشه باید هزینه اضافه بدید تا سایلنت باکس بخرین و توی خونه بشه استفاده کرد

کلا اگه تصمیم گرفتید ماین کنید حتما حتما قبلش آموزش ببینید.

دوستان ما داریم توی کانال زیر آموزش این ارزها رو از اول اول قرار میدیم تا بتونید با اطلاعات بیشتر در ...

با ثبت نام و احراز هویت توی صرافی بیت پین میتونین دوج رایگان بگیرید

الان هم یه کمپین عالی دارن به اسم جمع برنده که دوتا 206 هدیشون یکیش که بدون قرعه کشی

دومی هم با ثبت نام  توی قرعه کشیش شرکت میکنید

اگر کد رفرال تون رو هم برای دوستاتون بفرستید و دعوت کنید میتونید مانا و شیبا هدیه بگیرید
https://bitpin.ir/landing/winners

سلام  10 میلیون ارز کاردانو خرید  الان خیلی اومده پایین  (پولم نصف شده) تروخدا بگی ...

سلام خدمت شما

کاردانو یک حمایت بسیار مهم در یک دلار رو رو به پایین شکست، نظر من اینه که یک پولبک تا ۱ دلار میزنه و بعد ازونجا دوباره میریزه، در اون شرایط که یک دلار رو دید فرصتی برای این هست که مقداری از سرمایه رو سر به سر یا با ضرر کمتر خارج بشید.

و اگر دیدید که دوباره بالای یک دلار تثبیت کرد میتونید دوباره ورود کنید در غیر اینصورت باید ریسکش رو تقبل کنید که ریسک بالاییه

احتمال داره کاردانو مجدد بره بالا ؟

عرض کردم که تا ۱ دلار بالا میره، اما برای بیشتر از یک دلار باید چند مورد رو چک کرد

۱. حرکت بیتکوین اگه صعودی بشه قطعا کاردانو فرصت پیدا میکنه که بالاتر از یک رو هم ببینه، اما اگه بیتکوین به روند نزولی خودش ادامه بده خیر

۲. تثبیت بالای ۱ دلار.. اگر مدت زیادی مثلا یکی دو هفته بالای یک دلار بمونه و پایینتر نره میشه امیدوار بود که دوباره قیمتهای بالاتر رو هم ببینه

۳. اخبار مثبت، مثلا خبر بیاد که کاردانو قراره ارتقا پیدا کنه. یا قراره صرافی خاصی روی شبکه کاردانو قرار بگیره و یا هر خبر مثبت دیگه باعث میشه سرمایه به سمت این ارز روانه بشه.

و موارد دیگر

سلام عزیزم ،من در مورد ارز چیزی نمیدونم میشه کمک کنی از کجا شروع کنم؟؟ممنون گلم

سلام عزیزم، یکسری مطالب رو از صفر  داخل کانال قرار دادم میتونید مطالعه کنید، آدرسش

@digi_talcurrency

اگر هرجا سوالی داشتید بپرسید در خدمتتون هستم.🙏