2777
2789

پدربزرگم و مادربزرگم از افراد سرشناس شهرمون بودن و کلی مال و اموال داشتن...

پدرم موقعی ک ۹ سالم بود فوت شد و همه ارث و میراث ها موند واس منو خواهرم...

تا الان که چیزی به ناممون نبود دست مادرم و عموم بود تازه تازه دارن یکی یکی به اسممون میزنن همه چیو 

ولی چ فایده که اهل فروش نیستن با اینکه املاک میلیاردی داریم ولی مستاجر هستم

مامان تو خونه بالام زندگی میکنه و شوهرای ماهم میگن که...

زیاد شد بیایین بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرامون میگن که ما با این تورم و گرونی هیچ وقت نمیتونیم خونه بسازیم شما بفروشید خونه بسازیم یا بخریم😒

منم میگم هم جهاز بدن هم دختر هم خونه و ماشین دیگه به شوهر چه نیازی داشتیم میموندیم خونه مادرم دیگ

وضع پدر و مادرم همیشه خوب بود کلی زمین داشتن ولی چه فایده ....شاید براتون قبولش سخت باشه ولی همه چی ...

فعلا مشکل ما خونه هست همش فکرم درگیر اینه 

با خودم میگم این همه ملک ولی چ فایده ما تو خونه های دیگران اجاره نشینیم

درامد در حد کم چون باغ هستن درامدشونم دست مامانمه

پس کار خاصی نمیشه کرد جز اینکه مادرت رو راضی کنین که یه محصول پردرآمد بکارین با هم تقسیم کنید .اگر قبول هم نکرد هیچی.زیاد به حرف شوهرت اهمیت نده. مرد هست وظیفشه خونه و ماشین رو تهیه کنه .تو که نمی تونی معجزه کنی .تلاشت رو کردی نشد