2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کاربر اومد نوشت شوهرم ممی هامو میخوره بعد ک رفتم تو تاپیکش نوشته بود اوووووم    

کدوم تاپیک 😂😂

صحنه مثبت 18 شد 😂😂🙈

رمز ارز ها + آینده = خوشبختی                               تنها باش ولی اضافه نه...              
اینکه اجازه نصب اینستا و تلگرام و واتس اپ ندارن برام قابل باور نیست    

ایول منم نمیتونم باور کنم

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  

یکی زده بود ترکیب غذاهای عجیب که دیدید تو ش یه عالمه ترکیبی بود کپ میکردی مثلا سالاد الویه با برنج

یه تاپیک بود یارو پرسیده بود اسپرم رو دستمال کاغذی چقدر زنده میمونه

تاپیک سیری که با نخ بسته بود واژینال کرده بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایرج چیه؟ من هنوز غلام نصاب

پریشبا دختره اومد عکس یه دختره رو گذاشت گفت دوست دختر شوهرمه

بعد میگفت ایرج اینطوری ایرج اونطوری انگار ما صد ساله میشناسیمش اخرم عکس ایرجو گذاشت😂

همش برام عجیبه

زن ها برا خودشون اصلا ارزش قاعل نیستن

شوهرشون بهشون خیانت میکنه مریض جنسیه کتک میزنه پول نمیده با حرفاش تحت فشار روانی وارد میکنه

آخرش اینامیان میگن از طلاق میترسیم://

ولی از زندگی کردن با حیوون نمیترسن:///

با دیوانگی عَجینم...
جیش تو چایی

این که معلوم  بود سرکاری بود از هیچ جهتی غیرقابل قبول بود...............................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
یه بنده خدایی حانله بود گفته بود داشتم بستنی میخوردم افتاد رو شکمم برای بچم یه وقت بد نباشه😐

واااااااااااییی خدایااااااااااااااااااااااا😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣لینکشو داری،؟؟؟😂😂😂

کاربری سومه😴     خودشم نمیدونه چقد قشنگ میخنده😍😍💓