2777
2789

سلام دوستان یه خاستگار دارم ۱۱سال ازم بزرگتره ازنظرشغلی وتحصیلات(دکترا داره)و چیزای دیگه عالیه.فقط مشکل اینه بعضیا میگن آدم عصبانیه درحالی که چندجا پرسیدیم وشنیدم میگن پسره خیلی خوبیه.الان گیج شدم نمیدونم چی کنم. از کجا بدونم ادم عصبانیه یا نه؟اصلا راهی هست بشه فهمید؟البته همون جلسه اول

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم سوای هرچیزی اول با فاصله سنی مشکل داشتم ببین فاصله زیادیه خیلی اول ببین با کسی که یازده سال ازت بزرگتره و صد درصد به دلیل سن زیاد امکان تفاوت فکری باهم دارید مشکل نداری بعد برو سراغ عصبی یا خوش اخلاق

خب چجوری بفهمم؟یا باید چیکار کنم که بفهمم چجوره؟

یه دعوا براش تعریف کن بگو اگه یکی بهت توهین کنه یا به ماشینت بزنه عکس العملت چیه یا میتونی حتی با یه اشناها هم دستی کنی مزاحم تلفنیش بشی ببینی برخوردش چیه

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
من بودم سوای هرچیزی اول با فاصله سنی مشکل داشتم ببین فاصله زیادیه خیلی اول ببین با کسی که یازده سال ...

و اینکه دکتری داره تحصیلات تو چیه میتونی بفهمیش !؟؟ خیلی مهمه اینا تو کمش باید فوق باشی وگرنه اینده به مشکل میخوری وگرنه اخلاق رو میشع آروم کرد با اخلاق خودت بالاخره مرد کمی زود ناراحت میشه ولی میشه با ترفند زنانه آروم کرد 

خب چجوری بفهمم؟یا باید چیکار کنم که بفهمم چجوره؟

من بردمش بیرون . پشت فرمون راحت میشه فهمید. آدمای عصبی پشت فرمون در حال رانندگی خود واقعیشونو نشون میدن. اگه یکی جلوشون بپیچه محاله آرامش خودشونو بتونن حفظ کنن،😁

قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪