2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ گفتی...دانشگاها کلا دوربین دارنوووابنا چطو نداره یا دارن خنگن نمیرن سراغش...متن نویسیشون بسیار ضعیف بوده

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣

مسخره بازیه

تازه یجا یادتونه شامیز از زنش پرسید کی اذان میگن گفت یه ربع به ۷

بعد اگه فیلمش مثلا ۱۰ سال پیش رو بازی کردن چرا گوشی نسرین آیفون ۱۱؟

خدایا مرسی        

اخ گفتی...دانشگاها کلا دوربین دارنوووابنا چطو نداره یا دارن خنگن نمیرن سراغش...متن نویسیشون بسیار ضع ...

ما ۱۲ سال پیش مدرسه زپرتیمون دوربین داست اینا ندارن

خدایا مرسی        

خیلی مسخره اس

مخصوصا خود یاور که هرکی هرچی میگه اونم میگه نه تو نمیدونی!!!!

کل زندگیشو با پول یکی دیگه سرپا کرده، نتونسته یه بچه درست بار بیاره، همش هم ادعا داره

نویسنده معلوم نیست چند چنده🙁😂

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹