2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رو لایک کنید بیام بخونم ممنون

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     

ابرسان چه ربطی به پرکردن صورت داره

ابرسان برای اینه که فقط رطوبت پوست روتامین کنه وبعدابرسان بایدمرطوب کننده بزنین

من ابرسان پوست چرب وچه داشتم خوب بودازروشم مرطوب کننده پوست چرب مدیلن می زدم اونم خوب بود

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️

من کامان استفاده میکنم راضیم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
ببخشید اگ رو پوست خط خنده سطحی باشه برا اونم خوبه؟؟قیمتش چنده؟؟

اونجوریشو نمیدونم عزیزم، من کلا پوستم خیلی حساسه چندتا گرفتم ب پوستم نخورد، این یکی خوب بود، چندماه پیش گرفتم270

هرکی  بدون ما خوشه،  در خوشی اش برکـــت...