2777
2789
نمی تونم وزن اضافه کنم 😔😔

چرا منم اینقدر لاغر بودمممم  هر کار میکردم چاق نمیشدم ولی راز موفقیم سالاد فصله با سس مایونز البته سس مایونز و با ماست و ... ترکیب میکردم میخوردم تو چند هفته از ۴۵ به ۵۶ رسیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی تونم وزن اضافه کنم 😔😔

منم همینطوریم دیروز شیرخشک بزرگ سالان خریدم خیلی خوشمزه است باید چهار پیمانه الی پنج تا بریزم تو شیر یا اب ولرم تا چاق شم

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power
من از بچگی پارکور و بسکتبال کار میکردم و هنوزم ادامه میدم 5 ماه پیش قدمو گرفتم 184 بود الان شدم 187 ...

بسکتبال دوس دارم انشالله حتما فقط میترسم قدم زیاد نشه چون سن بلوغم تموم شده میترسم صفحه استخونام بسته شده باشه

چرا منم اینقدر لاغر بودمممم  هر کار میکردم چاق نمیشدم ولی راز موفقیم سالاد فصله با سس مایونز ال ...

سالاد فصل انواع قرص پودر شیر خشک هرچی که تو عالم بود هست امتحان کرذم من معدم عصبی شده قرص خم میخورم برای معدم ولی از بس حزص غصه خوردم معدم جوابگو غذا نیست قبل عید از ۵۵ رسیدم به ۴۸ دیگه از اون روز ۱۰ قاشق زورکی جدا میکنم هل میدم دهنم الان شدم ۵۳ همین روش باید پیش برم