100تا التماس دعا برای حاجتم، سلامتی همه مریض ها، خانوادم مخصوصا مادرم خیلی دعا کنید لطفا😢😢😢
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم پیجصندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
خدایا توی این دنیایی که دلیل برای غمگین بودن زیاده من بی دلیل شاد بودنو خندیدنو میخوام توی دنیایی که همه عاشق منزره های ناب طبیعت هستن من اون لنگ کفش توی بیابونو میخوام توی دنیایی که همه دنبال نور مطلق هستن من اون کور سوی نور گذشته از پنجره رو میخوام ما عادت کردیم که همیشه بهترین ها رو بخوایم اما اگه همیشه دنبال شون باشیم اون لنگ کفشو نمی بینیم اون نور کوچک رو نمیبینیم