2777
2789
عنوان

از چه غذایی دلتون بهم میخوره؟ مخصوصا باردارا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو بارداریم یه جوری غذا میخورم که فقط بتونم زنده بمونم 

از انواع کباب عوقم میگیره

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

کله پاچه

خیلی از بوش بدم میاد

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

من باردار نیستم ولی از هر غذایی که کشک توش باشه حالم هم میخوره باردار بودم از مرغ و کنسرو ماهی به حدی تهوع میگرفتم که نگو در صورتی که غیر از بارداری خیلی دوست داشتم و دارم من یه چیز عجیب اینکه من از سیراب به شدت متنفر بودم ولی توی بارداری اولم وقتی بوش بهم خورد میفرتم بمیرم که بخورم ازون زمان دوست دارم پسرمم از اول تا حالا عاشق سیرابه بهش میگم تو باعث شدی من سیراب خور بشم 😂😂😂😂