2777
2789
برای علیرضا پسرم دعا کنید پاک بشه و موادش بزاره کنار بحق امام حسن حاجت روا بشید 

الهی به حق سید جوانان اهل بهشت خدا جوونتون رو بهتون ببخشه الهی که تنش سالم بشه از برکت این‌ماه و از کرامت امام حسن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
عزیزم. منم یه روزی میگفتم حاجتم غیر ممکنه همون لحظه یه پیام برام اومد که جاجتی که تو محال میدونیش اج ...

عزیز برا منم دعا میکنی ..دعا کن این ماه باردار باشم ..خواهش میکنم ازت ..🙏 خیلی منتظرم 

منتظران بدانند اگر با آمدن آفتاب از خواب بیدار شویم نمازمان قضاست !!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حاجت رواشی قبول باشه دعاکن به عشقم هرچه زودتر و بی هیچ مخالفتی برسم و خوشبخت شیم فاطمه ام

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم
سفره ی امام حسن. غذا میپزم بسته بندی میکنم به نیتشون پخش میکنم بین بی بضاعتها. 

قبول باشه عزیزم 

توروخدا برای منم دعا کن بادا بشم دیگه خسته شدم

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
کریم ال طاها، عزیز دل حضرت زهرا و حضرت علی. نور چشم پیغمبر. اقا لقب کریم برازنده ی دست دهنده و بخشن ...

برای منم دعاکن نینیم بسلامتی سروقتش دنیابیاد سالم باشه 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

الهی به حق سید جوانان اهل بهشت خدا جوونتون رو بهتون ببخشه الهی که تنش سالم بشه از برکت این‌ماه و از ...

الهی امین همچنین شما به حاجت دلتون برسه خیلی دلم گرفته خیلی دعام کن دوست عزیز دعا کن خدا بهم پول زیاد بده برکت بده و بچمم خوب بشه 

عزیز برا منم دعا میکنی ..دعا کن این ماه باردار باشم ..خواهش میکنم ازت ..🙏 خیلی منتظرم 

خدا امروز مولودی به حضرت زهرا و حضرت علی داد که دل این زوج اسمونی شاد شد. خدایا لذت این مهر مادری و پدری رو به زوجهای دیگه هم بچشون دامنشون سبز بشه به حق این ماه و مولود این ماه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...