2777
2789
عنوان

ختم برای حاجت روایی میشه بیاید

207 بازدید | 18 پست

نذر آیت الله حاج حسنعلی اصفهانی نخودکی برای حاجات مهم بسیار مجرب است:از روز چهارشنبه شروع و چهارشنبه ی بعدی ختم میشود 🔹چهارشنبه ی اول: صد مرتبه یا اباصالح المهدی(عج) ادرکنی🔹پنج شنبه : صد مرتبه یا فاطمه الزهرا (س) ادرکنی🔹جمعه: صد مرتبه یا جوادالائمه(ع) ادرکنی🔹شنبه : صد مرتبه امن الیجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء🔹یکشنبه: صد مرتبه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🔹دوشنبه: صد مرتبه یا ابوالفضل العباس (ع) ادرکنی🔹سه شنبه: صد مرتبه استغفرالله ربی و اتوب الیه🔹چهارشنبه: صد مرتبه یا زین العابدین (ع) چهارشنبه دوم این ذکر رو به دوازده نفر بگو چهارشنبه سوم انشالله حاجت روا بشی

من این چهارشنبه باید ب دوازده نفر لین ذکر رو پخش کنم کسی اگ انجام داد میشه بگه 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏

من ختم یاسین رو انجام دادم از اقای نخودکی ولی فعلا حاجت نگرفتم انشالله شما حاجت روا شی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6367779/ختم-صلولت-به-نیت-امام-حسن-به-امید-حاجت-روایی?postId=187957261

خوشحال میشم شرکت کنی

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚

حالا اگه نگیم حاجتروا نمیشیم 

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیو نگی 

ب ۱۲ نفر بفرستیم 

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 

من دوتا ختم یاسین نخودکی رو انجام دادم نشد...

امروز چهارشنبه است میتونم انجام بدم..اما گوشی و  اینا ندارم 12 نفر از کجا بفرستم اینو

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
من دوتا ختم یاسین نخودکی رو انجام دادم نشد... امروز چهارشنبه است میتونم انجام بدم..اما گوشی و  ...

اره میتونی انجام بدی خوب اطلاع رسانی که حتما با گوشی نباید انجام بشه عزیزم میتونی ب خواهر داداش مادر فامیل زبونی بگی 

اره میتونی انجام بدی خوب اطلاع رسانی که حتما با گوشی نباید انجام بشه عزیزم میتونی ب خواهر داداش مادر ...

باشه عزیزم مرسی

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
من ختم یاسین رو انجام دادم از اقای نخودکی ولی فعلا حاجت نگرفتم انشالله شما حاجت روا شی https://www ...

عزیزم شما انجام میدید چون میخوام دوازه نفرم کامل بشه میپرسم 

عزیزم شما انجام میدی چون میخوام دوازده نفر کامل بشه میپرسم 

ن ببخشی