راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اره دیگه دندون پزشک بود ... مرد هم عصبی شد همینجوری دختررو نگا میکرد فقط
بیاید افکار پوسیده و زشت نداشته باشیم ...! یا به طور عامیانه بگم کمتر دیگران و قضاوت کنیم و حرف درست کنیم براشون اه اه حالم بد شد از این همه فضول بودن شما ...
نه خب ببین خیلی بگو بخند میکرد بعد تشکر ام یه کلمه نگفت هی میگفت زحمت کشید لطف کردین دستتون درد نکنه ...
خیلی خوب گفته دیگه مگه چیه کجاش بد بوده منم گاهی همین جوری تشکر میکنم از فروشنده حتی دکتر یا خیلی جاها که کارمو راه میندازن بنظرم که این آدمای خیلی انرژی مثبت دارن 😊
دختر نازم بر اثر مریضی فوت شد😭و من شدم یه مادر داغ دار💔 واسم نی نی بعدیم سالم باشه خاهش میکنم فقط یه دونه صلوات واسم بفرستین همین 😭💔🙏
آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏