2777
2789

چاشنی هاشم بگین و چی کار کنم خوشمزه شه

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

دلمه فلفل دلمه؟

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من عالی درست میکنم بخدا

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭

بزن تو گوگل نی نی سایت دلمه 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

برنج و لپه رو میپزی .گوشت چرخ کزده  و با پیاز سرخ میگنی و ادویه میزنی و سبزی دلمه .بعد برنج و لپه و گوشت رو قاطی میکنی ما یکم ابلیمو و ماست میزنیم به موادش چون یکم ملس دوسداریم.بعد میمیچی تو برگ یا کلم یا هرچیز دیگه .کف قابلمه به لایه برگ میچینی بعد دلمه هارو بعد روش سسی که با اب و رب درست کردی میریزی درشو میذاری و زیرشو کم میکنی  

من دوس دارم توش گوجه خشک بریزم و باید نیم ساعت بجوشه تا نرم بشن بعد بکن صافی، هویج یکی دو دونه دونه میریزم و به چند قسمت تقسیمش میکنم، سیب زمینی یکی دوتا متوسط، مرغ سرخ شده، فلفل دلمه ای رو با برنجی که درست کردم پر میکنم، کلم رو میپزم و برگهای بزرگش رو با برنج پر میکنم و برگ مو رو توی آب میجوشونم حدود دودیقه که یه کم نرم بشن

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭

کاش میشد ویس داد

ببین من اول توی گوجه و بادمجون رو خالی میکنم ریز ریز میکنم میذارم کنار

بعد سبزی دلمه که شامل سبزیجات معطره پاک میکنم سبزیشم باید زیاد باشه اینم خرد میکنم میذارم کنار

بعد لپه رو میپزم با دستگاه اسیاب ریز میکنم تو میتونی ریز نکنی برنجم میذارم بپزه بعد میام پیاز داغ درست میکنم توش بادمجون گوجه رو میریزم بپزن بعد که پختن سبزی رو میریزم بعد لپه وبرنج بعدشم زردچوبع نمک وفلفل  گوشتم نمیریزم خیلی خوشمزهرمیشهذبیشتر بخاطر سبزیای تازه اشه خوشمزه گیش

منم امشب درس میکنم هر شهری روشی داره ماتبریزیم نمیدونم شما کجایی هستی

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴

برنجش رو هم با سبزی دلمه و ادویه درست میکنم و گوشت چرخ کرده که سرخ شده رو بهش اضافه میکنم