2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من خالم موقع خداحافظی به زن طرف گف الله سوزده قسمت السین.یعنی انشاالله قسمت خودت.ترررکیدیم😂😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

دندون مصنوعی های بابابزرگم از طلا بودش حدود ده تاش معلوم نشد موقع فوتش کی برداشتش بعد چهلم جنگ جهانی سوم شده بود سر دندون مصنوعیا 

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
دندون مصنوعی های بابابزرگم از طلا بودش حدود ده تاش معلوم نشد موقع فوتش کی برداشتش بعد چهلم جنگ جهانی ...

🤭🤭اخه مگه چقدر ارزش داره اون فقط رو کشه من یه جا خوندم سر همین دندون مصنوعی قبر رو دوباره شکافتن

🤭🤭اخه مگه چقدر ارزش داره اون فقط رو کشه من یه جا خوندم سر همین دندون مصنوعی قبر رو دوباره شکافتن

نمیدونم ولی میگفتن کی برداشته دیگه جهارتاخواهرشش تاداداش هستن فک کن 

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم