2777
2789
عنوان

اعصابم خرد شد و فهمیدم‌ماها چقد بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 27 پست
کلی گفتم من اصلا نمیدونم در مورد کی حرف میزنی  شوهرم تو عقد بهم میگفراگه یه روز بفهمم برا نامح ...

این درست ولی بعضی وقتا ادما نیاز دارن به کمک واسه جبران گناه 

و نمیتونن به کسی بگن پناه میارن اینجا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر فک میکنید بالاتر از خداید با یه اشتباه هیچ راه برگشتی نیست   

اگر فک میکنید حق دارین همرو قضاوت کنید

اگر فک میکنید  خیلی مومن و پاکید

اگر فک میکنید مطمنید تا اخر عمر اشتباه نمیکنید 

اگر فک میکنید دور بر شما اصلا از این چیزا نیس

پس به نظرم وقتش رسید یکم بترسید چون به چشم دیدم چطور دنیا میچرخه میچرخه تا ترو دقیقا تو همون موقعیتی قرار بد که فک میکردین هیچ جور گرفتارش نمیشید

بترسید از اثرات بد حرفاتون رو یه ادم 

که یهو یه حرف اثر جبران ناپذیری میذار 

و انوقت شما میمونید عذاب وجدانتون

از کجا میدونی اینایی که پشت گوشی هستن همجنستن؟😕

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
از کجا میدونی اینایی که پشت گوشی هستن همجنستن؟😕

نمیدونم ولی از اون همه ادم که به اون دختر اونجوری گفتن مطمنم کلیش خانم بود

و مطمنم اقایون حوصله اینجور تاپیکا ندارن

حالا اینجا هم نه بیرون از اینجا خیلی پشت همیم؟! نیسیم دیگه

نمیدونم ولی از اون همه ادم که به اون دختر اونجوری گفتن مطمنم کلیش خانم بود و مطمنم اقایون حوصله این ...

اها اره درسته

حالا چه تاپیکی بوده؟

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
اها اره درسته حالا چه تاپیکی بوده؟

یه دختر خانمی با یه اقا پسر رابطه داشت و پسر جواب نمیداد اونم میترسید حامله باشه و خودش به غلط کردم افتاده بود و کمک میخواست 

یه دختر خانمی با یه اقا پسر رابطه داشت و پسر جواب نمیداد اونم میترسید حامله باشه و خودش به غلط کردم ...

😯اها... چه کارا....

😯اها... چه کارا....

حسابی به جای راهنمایی همه زخم زبون زدن 

میدونم کارش اشتباه بود

ولی رفتار اونجوریم درست نیس 

به خدا من دیدم طرف خودکشی کرد بعدش از ترسش 

نباید یهو ما باعثش بشیم با حرفامون

حسابی به جای راهنمایی همه زخم زبون زدن  میدونم کارش اشتباه بود ولی رفتار اونجوریم درست نیس&nb ...

اره اره درسته ، اینجا متاسفانه از هر قشری با هر نوع فرهنگی وجود داره بعضی ها هم درک پایینی دارن:(