2777
2789

با این تاپیک اخیر اعصابم خرد شد 

و با قضاوت ها و حرفای هم جنسای خودم حالم بیشتر بد شد 

واقعا واقعا از این جا که نه از کل ما ادما بدم امد که چقدر بدجنس و پلیدیم در برابر اون خدایی که انقد مهربونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دختر خانمی واسه به اشتباهی کمک نیاز داشت  و خودش پشیمون بود و دوستان حسابی از خجالتش در امد ...

من ده صفحه ی اون تاپیکو خوندم،والا اکه خواهر خودمونم یود اولش یه تشری بهش میزدیم چون حرصمون میگیره که چقدر ساده ان بعضیا

ما خدا نیستیم  خدا میبخشه ماها نمیتونیم

اونم گناهی در حق ما نکرد که ما لازم باشه ببخشیم 

ولی حقم نداریم اینجوری بگیم

از خودمون مطمنیم؟! از به روز بعد خودمون خبر داریم ؟!

من ده صفحه ی اون تاپیکو خوندم،والا اکه خواهر خودمونم یود اولش یه تشری بهش میزدیم چون حرصمون میگیره ک ...

اره من خودمم اعصابم بهم ریخت ولی اینجوریم نباید گفت 

ما همه انسانیم 

خوبه با این حرفا پاشه بر خود کشی کنه؟! بعد راضی میشن بقیه؟! 

اگر سر خودمون بیاد چی

اونم گناهی در حق ما نکرد که ما لازم باشه ببخشیم  ولی حقم نداریم اینجوری بگیم از خودمون مطمنیم ...

کلی گفتم من اصلا نمیدونم در مورد کی حرف میزنی 

شوهرم تو عقد بهم میگفراگه یه روز بفهمم برا نامحرم رقصیدی نمیبخشمت و صد در صد طلاق 

گفتم خدا میبخشه تو چی میگی بنده خدا

گفت من که خدا نیستم من آدمم نمیتونم ببخشم

آدم نباید گناهشو برا بنده خدا جار بزنه بذاره بین خودشو خداش تا هم قضاوت نشه هم انتظار بخشش نداشته باشع

یه دختر خانمی واسه به اشتباهی کمک نیاز داشت  و خودش پشیمون بود و دوستان حسابی از خجالتش در امد ...

تو این موقعیت ها از ترس زیاد می گن پشیمونیم ولی اگه حامله نبودن دوباره همون راه رو ادامه میدن با مراقبت بیشتر.

ما دیگه از دست این میل جنسی دختر مجردای سایت خفه شدیم 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
اتفاقا کسی بد باهاش حرف نزد       دیکه یکم سرزنش نسبت به کاری که اون کرده بود طبیعی ب ...

یکم فقط؟!!!!

خیلیا بد حرف زدن و خیلیا خوب 

اما سرزنش اینجا به چه درد میخوره 

انگار بچه ای که خورد زمین پشیمونه گریه میکنه دار میگه غلط کردم

به جای اینکه بلندش کنی 

بیشتر دعواش کنی 

تو این موقعیت ها از ترس زیاد می گن پشیمونیم ولی اگه حامله نبودن دوباره همون راه رو ادامه میدن با مرا ...

خب به فرض اینجوری باشه 

ما ولش کنیم درس میشه؟؟ بگیم تو که نمیتونی این مسائل به کسی بگی اینجام حق نداری بگی 

یا انقد بهش فحش بدیم خوب میشه

بهتر نیست به جا پاک کردن صورت مسائله به فکر کمک چاره باشیم ؟! 

بله اون ادامه مید وقتی فک کنه ته خطه اما اگه فک کنه راه برگشت هست بر میگرد از مسیر اشتباه

اگر کلا هیچ را برگشتی نبود خود خداهم توبه نمیذاشت