2777
2789
عنوان

به نظرتون از این خونه بریم یا نه

139 بازدید | 13 پست

ما یه خونه اجاره کردیم پول پیش کم دادیم و اینجا رو خیلی دوست دارم ولی مشکلی که هست طبقه پایبنی در اتاق یا پنجره یا دستشویی رو میبنده صداش طبقه ما میاد. خیلی هم محکم در رو میبنده خیلی رفته رو مخم کلا هر طبقه در اتاقش رو میبنده ماهم میشنویم. صبحا از صدای در بستنشون از خواب بیدار میشم بهشون میگم هم محکم تر میکوبن  

چیکار کنم به نظرتون از اینجا بریم گیر همسایه بدتر نمیفتیم؟؟:))🙂خیلی چشمم از این همسایه ترسیده😑😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما همسایه بالاییمون تا ۱۲ ظهر خوابه .۱۲ بیدار میشه و دوتا پسراش تا ۲ یا ۳ نصف شب در حال دوییدنن یا خودشون رو از مبل میندازن پایین یا از رو کانتر اشپز خونه میندازن پایین .یه صداهای وحشتناکی میاد خونه میلرزه. الان ماه رمصونه ما بیداریم .ماههای دیگه تذکر میدیم بهشون برمیخوره. نصف شب زنگ زدم به خونشون گفتم تو روخدا ساعت ۲ بچه رو بخوابون با وقاحت تمام گفت حق نداری زنگ بزنی خونم همینی که هست . منم از وقتی اینجور کرد .هر شب تاپ و توپ کنن صبح که از خواب بیدار میشم تمام درها رو محکم میبندم تا بفهمه مردم خوابن نباید سر صدا کنه . همه جا همینه .اگه سر صدا کردن باید مثل خودشون بی ادب و بی نزاکت بشی وگرنه میخورنت. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
ما همسایه بالاییمون تا ۱۲ ظهر خوابه .۱۲ بیدار میشه و دوتا پسراش تا ۲ یا ۳ نصف شب در حال دوییدنن یا خ ...

اخه خیلی خیلی بددهن و بی تربیتن بهشون چندبار گفتم فحش میده یا وقتایی که خونه خودم تنهام هی میاد بیرون در رو میکوبه به هم واقعا ازشون میترسم 

اخه خیلی خیلی بددهن و بی تربیتن بهشون چندبار گفتم فحش میده یا وقتایی که خونه خودم تنهام هی میاد بیرو ...

همسایه ما هم بد دهنه . شوهرش به همسرم گفته تو رو خدا ببخشید زنم روانیه .من گفتم روانیه که هست بچه باید تربیت بشه نه اینکه تذکر بدیم با وقاحت فحش بده بجا عذر خواهی. خاک برسرش همین بسه براش شوهرش پشت سرش حرف میزنه .شبا دعوا میکنن فحش بد به شوهرش میده .

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
همسایه ما هم بد دهنه . شوهرش به همسرم گفته تو رو خدا ببخشید زنم روانیه .من گفتم روانیه که هست بچه با ...

نمیدونم خیلی سخته هر چی باهاشون مودبانه حرف میزنم شوهرش که خونه اس آرومن بعدش مثلا میره سر کوچه خرید کنه هی با بچه هاش در رو میکوبه به هم تا شوهرش بیاد.همش تو خونه جیغ میزنه بچه هاشم باهاش جیغ و داد میکنن. خیلی بده خدا از این ساختمون ساز اینجا نگذره حتی صدای در دستشویی هم طبقه ما میاد😑😑😑😑😑

نمیدونم خیلی سخته هر چی باهاشون مودبانه حرف میزنم شوهرش که خونه اس آرومن بعدش مثلا میره سر کوچه خرید ...

همه جا همین جوریه .من از خیلیا پرسیدم همه از سر و صدا ناراضین  یه سری بزرگا هر روز دعوا دارن .یه سریا بچه هاشون .یه سری هم رفت وامد و مهمونداری. در کل ایرانی ها فرهنگ آپارتمان نشینی ندارن .

ایشالا که همسایه بد گیر هیچکس نیفته زندگی رو جهنم میکنه 🌹

ان شاالله🌹.