2777
2789

اگر دعوت نکنه فامیل ناراحت بشن چی؟شعورشون میرسه بنظرتون؟که البته که نمیرسه بنطرتون چطور باید رفتار کرد با همچین فامیلایی؟

💒💏💗👫💟💐💌💑 خدا جونم شکررررررت❤❤برای داشتن همـسر عزیزم و دختـرقند عسلم 👪

زنگ بزن بگو به دلیل کرونا شرمنده فقط فتمیل های درجع یک هستند سر عقد....

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نگیر .ناراحتی بهتر از خطر سلامتیه

اگر کسی چیزی گفت بگین جونمون رو دوست داریم

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝

عزیزدل زنگ بزن اطلاع یده ک میخای ازدواج کنی و به خاطر کرونا دعوتی نداری

فقط خدا می تونه این اوضاع رو تغییر بده❤️ با افتخار یکی از طرفدارای شهید ابراهیم هادی (داداش) 🤗 گیاهان دارویی داریم در حد توانم پاسخ گوی سوالات هستم 

برا نحوه ی عروسی در دوران کرونا  هم بهت میگم هر وقت خاستی راهنمایی شه 

فقط خدا می تونه این اوضاع رو تغییر بده❤️ با افتخار یکی از طرفدارای شهید ابراهیم هادی (داداش) 🤗 گیاهان دارویی داریم در حد توانم پاسخ گوی سوالات هستم 

عزیزم یک ماه پیش منو مادرم عروسی دعوت بودیم که تو تالار بزرگی بود و دعوتی هم کم اما اکثر همون کمها کرونا گرفتند و بستری هستند عاقلانه ترین تصمیم بود که نرفتیم شما هم به فکر ناراحتی و خوشحالی کسی نباش مهم اینه بعدا عذاب وجدان نگیری بابت دعوتی یا خدایی نکرده برا فوت کسی واقعا شرایط بحرانیه

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
نووووچ .. فقط اعضای دو خانواده. بگو نخاستم شادی مون تبدیل به شیون شه .. البته دورازجون تون. ان شاءال ...

ممنون عزیزم ولی من ازدواج کردم برای کسی پرسیدم 

والا عقد داداش من از هشت عمه یکشون اومد از طرف همه بابا مادرش همین  عوتم کنی نمیان مطمئن باش

عزیزم عقد داداشم بوده و گرفته شده چون دعوتی نداشتیم همه الان شاکین که چرا دعوتمون نکردین یعنی میخواستن بیان تو این شراااایط فکر کن بالای صد نفر 😨😨😨