2777
2789
عنوان

دلم گرفته کسی هست بیاد درددل کنیم

198 بازدید | 27 پست

سلام.خیلی دلم گرفته.به تمام معنا له شدم ۱۰ ماهه به خاطر دوست داشتن یکی هرجور بی احترامیشو تحمل کردم چون دوسش دارم چون هرکار میکنم نمیشه دل بکنم.الان تمام آرزوم شده خودم ول کنم اما دلم گیره.در برابر آزاراش و بی احترامیاش فقط سکوت میکنم😭😭

امیدوارم دلتون اسیر هیچ پدرسگی نشه

منم اینجوری بودم ولی ولش کردم

به نیازمندان کمک کنید خیلی از  نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن  به بچه های کار غذا و میوه بدید       استرس عااامل اکثر بیماری هاست   به تغذیتون اهمیت بدید     اهدا عضو رو تبلیغ کنید    در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است    بخشش   صبر   محبت کردن     را تمرین کنید

کلی گریه کردم کلی اسیب دیدم ولی خب پشیمونم میگم کاش انقد گریه نکرده بودم گور باباش

به نیازمندان کمک کنید خیلی از  نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن  به بچه های کار غذا و میوه بدید       استرس عااامل اکثر بیماری هاست   به تغذیتون اهمیت بدید     اهدا عضو رو تبلیغ کنید    در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است    بخشش   صبر   محبت کردن     را تمرین کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری بودم ولی ولش کردم

منم الان دوس دارم ولش کنم ولی دوسه روز بیشتر طاقت نمیارم.خودشم میدونه واسه همین تحقیرم میکنه.میدونه هرچی بزنه تو سرم من موندنیم

الان اصلا بهش فکرم نمیکنم فقط خریت خودم که خودمو زجر دادم پشیمونم 

گاهی اقات طرف مقابل ادم عالیه ولی دوستت نداره دل کندن سخته ولی چاره ای نیس همه تجربه اش کردن و چه بهتر که ادم منطقی کنارش بذاره بدون حتی یه کوچولو غصه حیف اشک ادم

منم الان دوس دارم ولش کنم ولی دوسه روز بیشتر طاقت نمیارم.خودشم میدونه واسه همین تحقیرم میکنه.میدونه ...

حیف وقتت زنش بشی پدرتو در میاره چون نقطه ضعفتو میدونه و ازارات میده 

کارت اشتباهه، داری به خودت ظلم میکنی. اون انقدر به فکرت هست که تو به فکرشی؟ 

اینارو میدونم ولی بخدا دست خودم نیس .نگو باید خودت بخوای که بارها خواستم اما نمیتونم مثل دیونه ها میشم میفتم به غلط کردن .چهارساله.ولی یه سالی میشه با یکی دیگه اس

من متنفرم از مردی که دمشو بالا میگیره  یکی بود دم به دقه قهر میکرد چون میدونست دوسش دارم گفتم برو بابا ولش کردم خیلی محترمانه گفتم نمیخوام ادامه بدم وقتی مطمین شد رفتم از زندگیش وای دیوونم کرد بس التماسم کرد ولی هرگز محلش نذاشتم گفتم دیگه نمیخوام چون اگه زنش میشدم این روال ادامه داشت 

مردی خوبه که نتونه ناراحتیتو ببینه

نه این که بدونه از چی ناراحت میشی همونو بکنه و ناراحتیت واسش مهم نباشه 

بره گمشه

مردی خوبه که نتونه ناراحتیتو ببینه نه این که بدونه از چی ناراحت میشی همونو بکنه و ناراحتیت واسش مهم ...

دیگه فراموش کردنشم واسم شده آرزو

اینارو میدونم ولی بخدا دست خودم نیس .نگو باید خودت بخوای که بارها خواستم اما نمیتونم مثل دیونه ها می ...

پس نخواستی عزیرم چون اگه میخواستی قطعا میشد. منم یکیو دوست داشتم ولی رفت، با این که دوسش داشتم خواستم فراموشش کنم، واقعانم با تموم وجودم خواستم فراموشش کنم چون اون دنبال خوشی خودش بود، یه بارم حتی به من فکر نکرد که چه حالی دارم. نتونستم ازش متنفر بشم، ولی خواستم که فراموشش کنم چون به فکر خودمو ایندم بودم