2777
2789
عنوان

طلسم سیاه

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 32 پست

اگر سوره یاسین همرات باشه اجنه ازت دور میشن اینو من جایی خوندم و خیلی وقت بود م همش خواب اجنه میدیدمو میترسیدم اهل فیلم ترسناکم نیستم نمازمم میخوندم قرانم میخوندم صلوات و ایه الکرسی هم میخوندم اما بازم خواب جن میدیدم تا اینکه سوره مبارکه یاسین رو شبا بالا سرم میذارم عاااالیه بخدا من الان با خیال راحت سرمو میذارم رو بالش

درخواست دوستی قبول نمیکنم🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چهل و یک روز همتون سوره بقره بخونی بعدش تو خونتون تا ۹۰ روز سوره بقره پخش کنید و برو کافینت چند تا سوره بقره کپی کن بزار تو پلاستیک ک خیس نشه قبل حموم بنداز تو ی تشت بزار یکم بمونه اونجا صد تا لاالله الا الله بخون فوت کن اب و سوره بردار بریز سرت محاله طلسم نره 

اگر سوره یاسین همرات باشه اجنه ازت دور میشن اینو من جایی خوندم و خیلی وقت بود م همش خواب اجنه میدیدم ...

مشکل فقط اجنه نیست ،کاش فقط اونا باشه تمام زندگیم قفل شده دیگه بریدم 

۴۰ روز خوندم فقط تموم که شد بیشتر اذیت کردن ،یه روحانی دعا داده باهامه کمتر میتونن اذیت کنن فقط همین ...

روی تک دیوارهای خونه ایه الکرسی آویزان کن این شنیدم مجریه توصیه شده تک تک دیوارها

تا چهل و یک روز همتون سوره بقره بخونی بعدش تو خونتون تا ۹۰ روز سوره بقره پخش کنید و برو کافینت چند ت ...

مرسی،۴۰روز بقره خوندم ،چنتا شیر میدیدمم بعضی شبا نزدیک ۷تان بعدا فهمیدم اجنن ،یه مرغ سیاه مرده هم دم خونمون شاید نزدیک ۱۰سال پیش اول صبحی پیدا کردیم چند سال پیشم یه چادر سیاه پهن کرده بودن جلوی خونمون اینا رو کسی میدونه چیه؟؟؟