2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر وسواسیه بابام تو دوران کرونا هنوز بازار نرفتمو هیچی نخریدم متاسفانه.

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

سرویس چوبم سفیده اوکیه 

فرشم سفیده اصلا توصیه نمیکنم

یخچالم الجیه معمولیه ب نظرم سامسونگ بهتر بود 

لباسشویی سامسونگ راضیم خیلی

چینی زرین 

کریستال ایرنا لهستانه فک کنم 

آون توستر بایترون 

فعلا اینا یادمه ک راضیم

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

همههههههه وسایلم ایرانی هست 

راضی هستم میتونم به جرات بگم با مدل خارجی رقابت میکنه 

من محل زندگیم جایی هست گاهی انتن تلویزیون میپره یه هفته به کلی انتن نبود همه همسایه هایی ک تلویزیون خارجی داشتن کانال نداشتن ولی من و یکی از دوستانم چرا قشنگ همه کانال هارو میگرفت ...

لوازم برقی اشپزخونم پارس خزر

ماشین لباسشویی پاکشوما

تلویزیون اسنوا

یچخال تکنو 

خلاصه همه وسایلم ایرانی هستن

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

من 5سال پیش ازدواج کردم و برقی هامو خارجی خریدم. 

اما اگر عقل الان رو داشتم ایرانی میخریدم، ایرانی هایی که خوب در اومدن از آب. 

الان درب آبمیوه گیری بوش من شکسته، من بخاطر یه در پلاستیکی باید یک میلیون پول بدم تازه بعد از کلی این در و اون در زدن تا پیداش کردم. 

فیل*تر بوگیر یخچال یه چیزی اندازه کف دسته، 400تومن بابت اون باید پول بدم، البته هنوز موجود نشده توی سایت ال‌جی، چندماهه دنبالش هستم