2777
2789
وقتی ک دله ادم خوش نباشه.هیچ چیزی خوش نمیاد ب ادم

اینو خوب اومدی آفرین 

چیزی که امروز منو داره آزارم میده و دلخوشی ندارم 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه شوهرم از وقتی اینستا نصب کرد شروع به خیانت کرد

اها 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
نه عزیزم بچه هام کوچبکن ۴ و ۶ ساله ازدواج نمیکنم اما دلم از بی مهربی پره الانم خونه ی خودمم پیش شوهر ...

یعنی تو مادر نمونه ای دمت گرممممم 💖💖ولی من دلیل طلاق مادرمو والا نمیدونم 

نه خیانت 

نه هیچی....

این کاربری دست دونفره⚘😘
اگه دلش شکسته باشه چی؟😭

خب منظور ما هم همینه دیگه 

با هیچ چیزی دلخوشی نمیاد 

انشالله خدا خودش همه چیزو درست میکنه.توکل کن ب خودش..من همه امیدم ب خداس..

چشم 

خدا از دهنت بشنوه انشاالله 

میدونی دلم خونه حالا خودش میگه میخاستی موتظب زندگیت باشی این بلا نیاد دوست دارم منم خیانت کنم بهش بگ ...

ب نظرم خیانت کنی براش مهم نباشه چ بسا ک بهت تهمت هم بزنه بگه پس خودتم اینکاره بودی. ارزش خودت و بیشتر میاری پایین.در ضمن اون کسی هم ک باهات دوست بشه قطعا فقط برای سواستفاده اس از این شرایطت خوب سواستفاده میکنه و دلبستت میکنه بعدم یه ضربه دیگ از یه بی ارزشه دیگ میخوری. از دوطرف خودت میبازی. ب نظرم بندازش بیرون از زندگیت. خودت و نجات بده انشالله تو زندگی بعدی به مرد عالی بیاد سرراهت 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
منم نداشتم ولی امروز نصب کردم دوست دارم مثل شوهرم بشم میخام ازش انتقام بگیرم

باانتقام که چیزی درست نمیشه 

به حال بد الانت وجدان درد هم اضافه نکن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲